Moja sestra raz išla na prechádzku so psami a zastavila sa na jednom moste, že nech sa idú psy napiť. No tak si nechala na tom moste kolo a išla s nimi dole, ale na ten most prišli úplný magory vyjeb... a prepichli jej gumy na tom kole. No dosť ma to vyto
ja mám pripravené také malé dosky v ktorých sú klince. V prípade potreby nenápadne podložím pod koleso. Samotným klincom je to dosť obtiažné takto to máš pohodlné.
Je to most, most ma zabradlia...kup aspon 10 metrove lano, priviaz ho o nedaleke zabradlie/lampu a druhy koniec zauzli o lubovolnu pevnu cast auta alebo tlmic/cast zadnej napravy ak bude viditelna... a skus lano nejako zarovnat s krajnicou cesty pripadne obrubnikom ak tam je, aby ho az tak nebolo vidiet. Nejako takto by som postupoval a veril v ich slepost ze to nezbadaju Druha moznost (financne narocnejsia), zozen travu od miestneho dealera a zries si lacny telefon so sim kartou, daj im travu do auta a zavolaj z telefonu na policiu ako anonymny tip, ze ti niekto ponukal travu a mala si pocit ze by to trebalo oznamit, pravdaze nadiktujes spz a ze kde sa to dialo, potom sa telefonu zbav
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Dones zo sebou vyskakovací lovecký nôž ako tento
kolesá hádam vieš kde má škodovka a postupne obídi všetky kolesá v vraz ho plnou silou do každého.
Som zvedavý kto z vás bude vládať tlačiť domou svojho tátoša
filip