@opitytankista Já jsem z Čech, takže do toho pořádně nevidím, ale HZDS je levice ne? No a já taky volím levici..takže..Já jsem s Jožínkem za jedno..Fandim jeho názorům!
každý to tu berie ako opičenie sa, ale keď máte idol je to len o vytýčení si cieľov a o motivácii, ja na tom nevidím nič zlé Nemusíte chcieť byť presne ako daná osoba ani prestať byť sebou Ja osobne chápem ako svoj najväčší idol Samiho Lopakku, lebo napísať tak dokonalé texty si vyžaduje neskutočnú inteligenciu skĺbenú s citlivým vnímaním okolia a je to pre mňa tá najdokonalejšia poézia pod slnkom.. Chcela by som vedieť písať tak prenádherne ako on... Ale to neznamená, že prestanem byť sebou a že sa začnem opičiť po ňom Alebo, že mu ukradnem štýl Mám svoj vlastný a týmto štýlom by som chcela dosiahnuť takú kvalitu, ako je tá jeho Nemožné, ale každopádne pozitívne motivujúce
@krutafunebracka Cha. Cha, chytil som ťa... Predsa nemáš taký žalúdok :p A nevrav, že keď povieš o slaughtovaní deciek a dospelých, že jedno ti vadí a druhé nie :p:p Hovor vieš komu :p
@jimmycrow No keď niekto niekomu zošije tepny, tak z toho by mi prišlo naozaj zle. Neznášam rezanie a zvlášť keď to má niečo spoločné s tepnami a žilami a tak. A nenávidím odber krvi. Akože krv samotná mi nevadí, vadia mi tie žily. Ale rozdupávať je iné...
môj vzor je biologička zo strednej, inak sú mi vzorom ľudia, ktorí niečo robia pre náš svet, nielen pre seba... takže v tom prípade aj moja mama a dedo, no a keď už som v tomto obore, vzorom v písaní je mi gogoľ, tolkien, dosty a v neposlednom rade george lucas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
sullivan - najlepsi hrac snookru
konop, eru, fox - dokonale zvladnuty assembler
atd, atd, nespomeniem si
ale inak existujevela ludí, z ktorých sa mi podlamujú kolená, pretože ich neskonale obdivujem
idol.. nemam
idol je ten co sa mi paci abo co chcem vyzerat jak on?
tak ja mam svoj styl a mam radda ked ma kazdy svoj..