Stáva sa Vám niekedy, že stretnete nejakého známeho(opačné pohlavie), idete napr. oproti sebe, stretnu sa Vám pohlady, pozriete sa na seba a ako náhle sa k Vám ten druhý približuje, potom sa tvári že Vás nevidí. Čo si myslíte aký môže byť dôvod k takémuto
ňach hanblivosť si myslím že poväčšinou.... najlepšie je keď, ako rped nedávnom, mi počas šichty vošiel do obchodu známy a ja som sa tvárila že akoby pozeranie dátumov na syrokrémoch je môj život...
ale keď to spravý iný človek tak to berem ako ignoráciu
ako som už pisala, myslím pripady ked sa na seba zretelne pozrete a ked už ste blizko seba tak chalan odvrati zrak pozera sa rovno a tvaris a že ta nevidi ....
-> niekto týmto gestom prejavuje svoj "záujem" o tvoju osobu,
-> niekto na teba civí, no popritom si ani neuvedomuje kam sa pozerá, lebo nad niečím práve tuho rozmýšľa,
-> a niekto na teba môže takto civieť, lebo sa mu zdáš odniekiaľ známa, no netuší zkadiaľ ťa pozná a či ťa vôbec pozná, tak to radšej vyrieši mlčaním ( predsa len, ak ťa na nejakej akcií s niekým zoznámia a po akcií si s tým druhým len minimálne v kontakte (ak vôbec) tak nemôžeš čakať, že si ťa ten druhý bude pamätať...)
@kajolina občas sa pozdravíte a občas nie? zaujímavé...aj sám od seba sa ti pozdraví prvý? a tvári sa pritom normálne a má pri tom normálny hlas? aj keď s tebou nekomunikuje veľmi slovami, komunikuje s tebou nepriamo pomocou reči tela, takže i na základe toho by sa z toho dalo vyvodiť čo a ako asi...
@lintu ..áno pozdravíme sme sa vtedy ked zrovna neuhne zrakom, a on pozdraví ako prvý, ale vačšinou je to už vtedy ked sa akurát míname, a niekedy sa usmeje niekedy , niekedy to povie tak nepríjemne takým hrubým hlasom a inokedy normálne..neviem či z toho dokážeš niečo vydedukovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale keď to spravý iný človek tak to berem ako ignoráciu
Niekedy si ich proste nechcem všimnúť (viem, že by sa so mnou dlho a nudne rozprávali a mne sa to zrovna nechce
alebo neviem zaradiť odkiaľ dotyčného poznám
je to možné ...ale aj tak som stále na vážkach
napr.
-> niekto sa môže fakt len hanbiť,
-> niekto týmto gestom prejavuje svoj "záujem" o tvoju osobu,
-> niekto na teba civí, no popritom si ani neuvedomuje kam sa pozerá, lebo nad niečím práve tuho rozmýšľa,
-> a niekto na teba môže takto civieť, lebo sa mu zdáš odniekiaľ známa, no netuší zkadiaľ ťa pozná a či ťa vôbec pozná, tak to radšej vyrieši mlčaním ( predsa len, ak ťa na nejakej akcií s niekým zoznámia a po akcií si s tým druhým len minimálne v kontakte (ak vôbec) tak nemôžeš čakať, že si ťa ten druhý bude pamätať...)
očividne áno
ukázalo sa,že on je ten blbček a doteraz neviem prečo sa tak správal.
to sa neoplatí zamýšľať nad takým.