Spoznala som jedneho chalana(je to brat jedneho nemenovaneho speváka)ide o to ze je odo mna starsi o 16 rokov(ma frajerku)proste niesom do nho ani nic len proste ma to strastne bavi si s nim pisat na fb,ale on ma vkuse ignoruje a ked uz si poviem ze dost,uz mu nepisem tak on urobi zase nieco cim ma nalaka,som na nom totalne zavisla,furt na nho myslim a pisem si s nim.ked sa stretneme osobne tak je normálny,sranda s nim ale na fb cista ignoracia.Ako sa zbavit zavislosti na niekom kto vas ma totalne v p..ale vy to tak nedokazete?
zabudni naňho omg. Starší o 13 rokov a nevieš naňho prestať myslieť ? ... a "nie si do ňho" ? to hovor starej mame. Chcela by si ho, ale on ťa má v prdeli. Cez net ťa nepozná a v reále nemyslí na nič iné.
Taka metoda neexistuje. Je to ako kazda ina zavislost. Vobec to nie je jednoduche. Musis silno ignorovat a po case sa to upravi, alebo si najdes iny "objekt." Teda tvoje podvedomie. Urcite sa najde niekto, kto ma tie iste kvality, ako ten starsi chalan + mas jej co ponuknut aj ty. Laska nie je vzdy ta prava, aj ked tam ten pocit je. Niekedy je to len na jednej strane. Vtedy sa neda nic, len zatnut zuby a cas to uz nejako vyriesi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Jeb na to, dievča.