Ahojte, zakladam toto forum, lebo neviem, co si mysliet a napada mi uz vselico, preto by som chcela poznat aj nezaujate nazory na danu osemetnu situaciu... Ide o to, ze cca rok chodim na pokec ku psychologicke, velmi mi to pomahalo, len tak sa vykecat...
Ona ma vypocula, ja som mala pocit, ze aspon niekto ma chape a domov som sa vracala s neznesitelnou lahkostou bytia v ten den... Lenze, stalo sa to, ze som mala mat termin po 6 tyzdnoch minuly pondelok... V nedelu vecer mi napisala, ze sa ospravedlnuje, ze kvoli chorobe to musi zrusit a ze nech jej dam vediet, kedy by mi to vyhovovalo... Ja som jej odpisala hned, no ziadna odpoved. Tak som jej napisala aj vcera, ze sa chcem pripomenut a tiez ziadna odpoved... Ako, chapem, aj ona je clovek, moze riesit hocico, len, necakali by ste odpoved? Ci som moc naliehava? Myslite, ze mi este odpise? Moze takto psycholog-odbornik ukoncit celu terapiu? Mne je z toho velmi smutno, lebo som jej verila, vsetko som jej vzdy povedala, doverovala som jej, ze jej na mne zalezi... Od minuleho tyzdna stale nad tym premyslam a uz mi to samej leze na mozog? Ozvali by ste sa jej este? Ako by ste reagovali? Vdaka za odpovede...
@farfala tazko povedat. prave kvoli tomuto nechcem riskovat psychologa pretoze vacsina z nich nemaju na to nadanie robit psychologa. skus sa na nu vysrat a moc sa nefixuj na to ze niekoho zaujimaju tvoje problemy. skus si to vyriesit sama so sebou vo vlastnej hlave ak ti to moznosti dovoluju
Ak by sa jej čosi nebodaj stalo , zrútil by sa ti svet ?
Chápem , že ti veľmi pomohla , ale nemala by si sa na nej tak upínať . V skutočnosti.. tvoje problémy počúva a rieši len preto , že to jej práca .
...
Po ďalšie . Napísala si jej , ona tu správu má . Už jej ďalšie nepíš .
Určite len tak neukončí vaše sedenia bez toho , aby podala dobrý dôvod a aby ti odporučila náhradu za seba .
@farfala terapiu by mala ukončiť po dohode s tebou..
a nechcem sa ťa nejak dotknúť, ale možno nepociťovala žiaden pokrok z tvojej strany a nevidela v tom žiaden význam.. veď aj psychológ je len človek a keď nevidí žiaden progres u klienta, začína byť frustrovaný a hľadať vinu v sebe..
dakujem za postrehy, vsetko to, co ste napisali, mi napadlo... len, nebolo by lepsie, keby mi to povie narovinu, ze nevidi uz zmysel v nasich sedeniach? ja som taka, ze potrebujem vsetko normalne uzavriet a nenechat veci len tak... potom to cele naozaj nemalo zmysel...
ja som robil to iste ked mi z chrbta skalpelom odrezali jeden neviem co to bolo... jak vyrazka to vyzeralo nebolo to nic vazne ale zapalilo sa to. a museli mi to odfiknut.
a potom som mal v chrbte cca mesiac dieru asi 2 cm siroku. a kym mi to zarastlo tak som fakt nikam nechodil (bal som sa infekcie) ani som nedvihal telefony uz ma nebavilo neustale niekomu vysvetlovat co mi je.
Hej, na mna to posobi, ako keby nieco dolezite v zivote riesila. Mozno sa stalo nieco jej, niekomu z jej rodiny a potrebuje to doriesit a nema teraz cas riesit pracu...daj tomu cas. Ludia nie su povinni hned skakat tak, ako ty piskas len za to, ze im platis ona sa imho urcite ozve, az bude mat cas. Keby chcela ukoncit tvoje sedenia, urcite by ti to povedala.
Možno sa len necíti dobre keď je chorá a preto ani neodpisuje na správy. Ono keď sa človek cíti zle tak odpísanie správy svojej pacientke je to posledné nad čím aktuálne premýšľa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Chápem , že ti veľmi pomohla , ale nemala by si sa na nej tak upínať . V skutočnosti.. tvoje problémy počúva a rieši len preto , že to jej práca .
...
Po ďalšie . Napísala si jej , ona tu správu má . Už jej ďalšie nepíš .
Určite len tak neukončí vaše sedenia bez toho , aby podala dobrý dôvod a aby ti odporučila náhradu za seba .
a nechcem sa ťa nejak dotknúť, ale možno nepociťovala žiaden pokrok z tvojej strany a nevidela v tom žiaden význam.. veď aj psychológ je len človek a keď nevidí žiaden progres u klienta, začína byť frustrovaný a hľadať vinu v sebe..
a potom som mal v chrbte cca mesiac dieru asi 2 cm siroku. a kym mi to zarastlo tak som fakt nikam nechodil (bal som sa infekcie) ani som nedvihal telefony uz ma nebavilo neustale niekomu vysvetlovat co mi je.