končím s týmy falošnymy mojimi kamarátkami mam vás na háku už sa vám viac nebudem vtierať ...na meniny im bolo zaťažko poslať sms ale ako náhle bola chata už sa všetci hlásili .....mam vás na háku chodte do piiiii.........nenávidím vás potrebujete ma iba
od tejto chvile nikomu neodpovedam a ani nikde nebudem chodit do skoly tento tyzden nepojdem takze budem stale sama a ako som povedala vypinam mobil a aj na net nebudem chodit s nikym nebudem v kontakte a som strasne zvedava kedy si vsimnu ze sa somnou neco stalo ze ktora zamnou pride domov ma pozret som na 99% ista ze menej ako mesiac im to trvat nebude a ci si toho vobec simnu .....oni su strasne ony sa na mna vykaslu ....stavim sa o co chcete za sa na mna vykaslu
zatvorit sa pred svetom??? blbost...radsej sa na tie "kamosky" vykasli a chod von s niekym inym...spoznavaj novych ludi...nie su jedine na tomto svete...
nic si z toho nerob mala som 2 super kamosky a ukazalo sa ze su uplne ine ako som si myslela....proste aj ja som cela ignorovat ale nechala som to tak ved naco sa nimi budem zaoberat .... proste ked su pice tak su.....s tym nic nepravis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
to je to, kamosov mozes mat plnu rit ale priatelov/priatliek mozes zratat na prstoch jednej ruky
ani tunak??? ah jo, ved pisala ze tyzden nebude na nete ani v skole, tak pardon
"Sraniu do huby sa slušne povie sebaklam"