vsetci ludia nie ... ale uz sa viac krat stalo ze sa niekto alebo niektori ludia na mna urazili z nicoho nic .. vacsinou som to nijak neriesil .. sami nakoniec priliezli
uz sa mi to stalo par krat, ze napisem osobe na FB spravu a nereaguje na to, pricom som s nou mala podla mna celkom fajn vztahy, ale zacala sa kamaratit s osobou, s ktorou som mala konflikt...je mozne, aby na vas ludia takymto sposobom zanevreli? je to neferove, nakolko ten konflikt vyvolala ta druha osoba kvoli zavisti..
@hawaitypek snazim sa byt tak optimisticka, ako to len ide, usmievam sa a som mila... ja fakt neviem, kde robim chybu... jedna sa vsak iba o zeny, s chlapmi si rozumiem skvele..
@sorsha Nemám nič proti Facebooku na niečo je dobrí, ale je to sociálna sieť ktorá robí s ľudí asociálov. Nevravím že zo všetkých, ale spústa ľudí tam sedí celý deň namiesto toho aby zdvihli riť zo stoličky a išli medzi ľudí.
často a často mi robia ľudia zle ... aspoň som sa naučila rýchlo rozoznávať charaktery a dávať si pozor na určité situácie ... viem, že odveci píšem, ale nervy mám ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
De facto to zo mňa robí prevažne nespoločenskú osobu (minimálne v mainstreamovom dave určite).
A trošku priblíž ako sa ti obracajú chrbtom......lebo nie je mi to úplne jasné.
A trošku priblíž ako sa ti obracajú chrbtom......lebo nie je mi to úplne jasné.
čo s tým? no nič.
ja som len mala obdobie kedy som sa ľudom chrbtom otáčala ja.