Ľudia je normálne aby nejaký chalan mi niečo naznačuje, ja som ho odignorovala.A teraz on ignoruje mňa.Mám u neho ešte aspoň maličkúúú šancu?Poznám sa s ním asi dobrý rok...Ale ešte sme nehodili ani poriadnu reč...
hm...to praveže neviem...som kecala s kamošom čo je jeho spolužiak...a povedal že naneho to ešte neprišlo...že baby...preboha ale šak on má 15! ...ja fakt neviem... ...a už ma s ním dosť ľudí dávalo dokopy
Ty si moja kúp barbinu a nerieš veci na ktoré máš čas. A to si sa len kvôli takejto chujovine zaregistrovala na Birdze alebo máš kopec nickov aby si mohla zakladať takéto prihlúple fóra.?
keby som bola na tvojom mieste porozprávala by som sa s ním vysvetlila by som mu prečo som ho vlastne vtedy ignorovala a viem teraz ako sa cítil .. Enzor mal pravdu z face to face nerieš to ani cez sms ani cez net - to je to najtrápnejšie čo môže byť.. bud voči nemu úprimná a hádam nebude taký chrapun aby ta aspon nevypočul .. a tiež moc by som nedávala nato že kamoš mi povedal a tak - nikdy to nieje isté či to vlastne povedal.. v živote sa musíš spoliehat len na seba samú na nikoho iného ludia ti nepomôžu iba ta viac položia na dno.. to že by si si mala kupit barbinu je hlúpost a prosím ta Ubosko ked nevieš čo máš napísat tak nepíš nič sme v demokratickej krajine a každý si môže povedať čo chce čo citi .. tak jej to nezakazuj!! aj ty si mal 13 aj teba vela veci vtom veku trapilo a ak nie tak určite nás druhých ano... toť vše a nevzdávaj sa
mam spoluziaka ktory mi povedal ze je do mna zamilovany..uz asi pred rokom a drzal to v sebe este 3!skoro vobec sa nerozpravame...spoluziaci hovoria ze snim chodim aj on si to mysli nikde ziadna pusa..pomoooc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A šanca je podľa mna vždy