Blíži sa deň imatrikulácie a zároveň aj deň, keď sa skúša už vcelku hotový program na imatrikuláciu. (t.j. teraz v piatok.) Lenže naša úžasná trieda nevymyslela NIČ ( lebo ako vždy, chlapci sa nedostavili na skúšky a dievčatá mali odlišné názory. Takže ak
nam pripravili akoze pirati..pasovali nas mecom..cele ksichty nam postriekali penou...a museli sme zjest piskotu namocenu v takej grcke akoze test...a potom sme dostlai take akoze piratske diplomi....ale tie peny na ksichte po pol hodine dost stipali...nevjem sice ci si myslela takyto program alebo nieco ine..
...mňa imatrikulácia obehla, naša škola bola výnimočná, pretože my sme boli výnimoční...začínali sme prví, mne stačí len to, že sme boli s učiteľmi ako jedna veká rodina, to je niečo hodnotnejšie než takáto udalosť, na ktorú sa ľahko zabudne (keďže imatrikulácie sú každý rok)...prajem niečo podobne zažiť každému...hoci nie každý bude mať to šťastie ako ja, gymnáziá sa nezakladajú len tak
skuste vymysliet vecernicek to moze byt fajn ze akoze budete tam mat na zaciatku hcizdicky z jeden jstrany namaloane z druhej nie..a potom pride ten dedo s psikom...a ich tam akoze zasviti..vymyslite si nejaku rozpravaku..alebo nieco take vtipne..a myslim zeby to mohlo byt celkom fyjn
My sme mali ani ne tyzden dozadu prva cast bola ze baby museli najist v tanieri zavinacou so slahackou hrozienko a potom bezat a zadkom puknut na chalanovi balon. Dalsia cast museli co najrychlejsie pojest tie zavinace. A posledna chalanom dali medzi nohy nabercky babam medzi nohy panvice a zaviazali ruky a musel za minutu spravit co najviac uderov bol to flip
noo...my sme vymyslali program asi pol hodinu pred zaciatkom ...a zevraj sme mali najlepsi...sme amli take scenky na pesnicky z 80.-tych rokov. ja som bola Elvisova fanynka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Nepasujú sa skôr rytieri?