Aké ste mali imatrikulacie na strednej skole? Či už ste ich robili vy ako tretiaci alebo vám robili tretiaci inatrikule, aku ste mali tému, úlohy, čo ste jedli a tak napiste zažitky
čo ti dai za úlohu vymyslieť imatrikulačky?
ja som sa ich nezúčastnil lebo som mal omnoho lepší program ako sa strápňovať.. a ked sme robili my, tretiaci, tak našu triedu do toho radšej nezapojili ale bol to docela trapas čo vymysleli
Mal som šumienku v ústach, potom som sa musel napiť vody a recitovať básničku, nejak podobne to bolo. A bolo to fajn, kreatívne ,ani nie moc ponižujúce a dosť zábavné pre "publikum". Síce vtedy mi to tak neprišlo.
A potom sme všetci museli vypiť poldeci octu s niečím a zajesť to niečím zas hnusným, a to sa mi už nepáčilo s tým octom. A keď sme to robili mi, tak si nepamätám úlohy, nebol som nejak aktívny v tej veci.
My keď sme mali svoje, tak téma boli piráty (tretiaci akože zháňali rekrútov) a ja som sa obliekla do oranžového a spievala mandarinku darinku plus trest bol šumienka.
A my keď sme roboli tak bol Hlas česko-slovenska a prváci spievali a napodobňovali abbu, gombitovú so žbirkom, atď. a na konci porota vyhlásila najlepších. Bolo to oveľa lepšie ako naša klasická stužková a zabavili sme sa.
Keď imatrikulovali nás tak som tam nebola a keď sme mali imatrikulovali my, tiež som tam nebola. Obmuetala som sa zúčastniť šikany mladších žiakov. Hej, hej. Ja som tá ktorá pokazí každú srandu...
tie úlohy kedy musíš niečo zjesť/vypiť mi vôbec neprídu vtipné... niekomu to proste fakt nemusí urobiť dobre, a hlavne to je zábavné možno pre všetkých len nie toho čo to robí... alebo ked vám rozbijú vajíčko o hlavu, alebo neviem čo všetko, natieraju med na tvár a podobne... môže to spôsobiť pleti alergickú reakciu, zničiť oblečenie atď. som rada, že naša škola také veci zakázala, a tak sú tam len kadejaké skupinové úlohy a podobne, ktoré sú vtipné a zároveň nikoho neponižujú, a je to všetko fajn my sme napríklad museli rapovať o zavádzaní tampónu, a bolo to super okrem toho mávame aj diskotéku vždy v telocvični, a to je najlepšia časť celých imatrikulácií
Spolužiak nadomnou robil kliky, ja som mala v ústach mrkvu a on stále musel z nej kúsok odhryznúť. Bolo to divné. Aspoňže nebol poleno že sa mu nepodlomili ruky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ja som sa ich nezúčastnil lebo som mal omnoho lepší program ako sa strápňovať.. a ked sme robili my, tretiaci, tak našu triedu do toho radšej nezapojili ale bol to docela trapas čo vymysleli
A potom sme všetci museli vypiť poldeci octu s niečím a zajesť to niečím zas hnusným, a to sa mi už nepáčilo s tým octom. A keď sme to robili mi, tak si nepamätám úlohy, nebol som nejak aktívny v tej veci.
A my keď sme roboli tak bol Hlas česko-slovenska a prváci spievali a napodobňovali abbu, gombitovú so žbirkom, atď. a na konci porota vyhlásila najlepších. Bolo to oveľa lepšie ako naša klasická stužková a zabavili sme sa.