Do kelu mi budeme mať na 99% imatrikulačky čo na našej škole už najmenej rok nebolo. čo ste dostali Vy na imatrikulačkách? Lebo newiem čoho sa mám obávať...
no naprv mi celu tvar popisali ruzom,potom mi posprejovali vlasy na modro a na cerveno,potom som dostala varechou po zadku,natreli mi medom tvar a potom slahli do struhanky,dali mi zozrat zvlastnu zmes(cerviky,granule pre psa,pokazeny kompot,...),dalej mi todali zapit octom so slanou vodou.....a to fakt neprehanam.....a robili sa aj horsie veci.....: : : D smiley::
my sme robili dnes prvakom.. ako sranda..bez papulovania robili co sme hovorili-spievali, tancovali, macali hlavu v octe, nechali sa ogrcat a zlizat slahackou a jogurtom.. a mnoho veci..ja som na imatrikulach spievala-ale brala som to ako srandu..
heh vcera sme mali a ja ako predseda som prebral v mene celej triedy kocku ze tak budeme vyzerat nebolo to take strasne ako niekde inde kde sa prvakom fyzicky ublizuje
heh, mne sa nč našťastie nestalo, ale spolužiakom natreli celý face niveou, ponalepovali 50halierniky a museli ich striasť z faceu a ešte sa vyberali veci zo surového kurčaťa, alebo jazykom vyberali cukríky zo soli a typická úloha našej školy presúvanie vajíčka chalanovi popod nohavice haluška, no a ešte sa tam jedli nechutné zmesi jedla a hmyzu a podobne
Inak, keď tu príde nejaký tretiak/štvrták z tvojej školy tak si určite niečo z toho vyberie, teš sa!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
no nam dali na tvar nieco ako vajce +na to muku a pekne to stvrdlo..a vlasy take rozcuchane a nafarbene ..a pastu sme mali este na tvari..
ale dolezite je, aby vsetci povedali, ze suhlasia so nejakou studentskou onou...ustavou myslim
Inak, keď tu príde nejaký tretiak/štvrták z tvojej školy tak si určite niečo z toho vyberie, teš sa!