Nechcem ich tu. Nech im radšej pošleme pomoc do ich krajín a nie ich tu príjmať, aby nám to tu ničili. Videla a počula som čo robia v Taliansku a vážne nechcem aby to aj u nás tak dopadlo.
Nie nechcem ich tu.. máme tu svoju kulltúru, oni majú svoju. Nepotrebujeme konfrontácie a osvojovanie si cudzích tradícií. Slovensko, aj keď je to chamraď, je už riadne nahlodané, je naše a mali by sme ho chrániť a ceniť si ešte čo nám ostalo!
obdivujem rozum ľudí, ktorí si myslia, že nejaká značná časť ihneď neodíde zo SR radšej niekam na západ. a že z utečencov pred tzv. Islamským štátom a podobnými kurvárňami budú nejakí náboženskí fundamentalisti.
len v skratke: nemám nič proti ním, keby si žili niekde v afrike. Ale samozrejme židia narobia nepokoje v ich krajinách, a potom ďalší židia v bruseli sa dohodnú s našimi židmi, pošlú utečencov k nám, aby nás postupne nainfikovali. A o pár rokov tu už nebude ani jeden Slovák, len miešanci,cigáni, buzeranti z LGBTI, zmiešané partnerstvá=> vzniknú nepokoje, chaos...Iránci by nás ešte mohli zachrániť, ale my (ovečky) sa zobudíme, až keď bude neskoro...
Som proti nim, na prvom mieste je u mňa zdravie a ich zdravotníctvo je tam ozaj 0 bodov, očkovania minimálne, majú tam rozšírené všelijaké "exotické"/tropické choroby. Myslím že bohate stačí, že HIV sa "sem" dostalo z Afriky... A iných XY dôvodov už bolo spomenuté vo fóre @10
@10» fb.com/954538821277659... @12 no tebe to slabo jebe @creeson wut? romákov bolo podľa sčítania v 11. roku 105 738. aj keď tam je národnostná príslušnosť plne podľa uváženia dotyčného, v spojitosti s 2% romákov pobaví údaj, že rómčinu uviedlo ako materinský jazyk 2.3% občanov a pri 7% (382k) ľudí je národnosť "nezistená" (čo znamená asi, že nenapísali nič alebo sa zaradili k recesistickej menšine typu sioux alebo eskimák podtatranský, pričom to ŠÚSR nevie na plnú hubu a na pravú mieru zverejniť, čím si koledujú, aby si z nich ľudia nabudúce robili prdel ešte viac)
@waagbistritz69 To hej zabudli podotknúť že 50% cigáňov sa cíti byť Slovákmi a potom to aj zaškrtnú pri sčítaní. Cigaňov je tu minimalne 1/2 miliona a to je jediný fakt.
Akosi neviem čo sa deje. ... viem, že dajaki idu k nam na lodke ci co Ale ani neviem odkial idu, preco idu sem, kto to je (nemam cas zaoberat sa tym ).. a mam pocit ze stale a stale k nam idu a este nerdorazili.. to co, vesluju abo co?
.
@semhamforas pred ISIS (a Asadom) utiekli miliony ludi, ale nesli vacsinou do Europy, su v uteceneckych taboroch v Turecku a dalsich statoch okoli Syrie a Iraku.
@lenkaska1 brala by som obavy z nejakej eboly alebo čo, ale ako ti vôbec napadá rátať do toho HIV? Myslíš, že utečenci budú na ulici domácich oblievať svojou krvou alebo ako?
@narazuvzdornaa Niee to bol priklad, ze uz sa to raz v minulosti stalo A ze dokonca to bol virus, ktorym je ovela tazsie sa infikovat ako si aj sama napisala
@30 tak s tou krvou skor naopak, europania budú polievat svojoukrvou ich, ked ich (nás tu budú podrezávat..
a co sa týká hiv/aids apod. - tak ked tu budú vo velkom znásilnovať, jako vo švédsku, a dalších severskích krajinách, francii, a vôbec v celej Europe, pri takích gang-rapes sa to chytí raz-dva.. (..ale to je tam ten najmneší problém.. :ble:
..tak ale celý ten problém by mal riešenie, dal by sa poriešit za pár hodín, max.pár dní..
(a tí zvyšní by tak pelášili, s5 do toho buša a pralesa v Afrike, že by aj stredozemné more prešprintovali aj suchou nohou, ani lodky by nepotrebovali.. :evilgrin:
@semhamforas no ved pred vojnou, ale Asad tiez zhadzuje bomby na civilne obyvatelstvo, ved k tomu su lepsie dokazy nez k tomu co robi ISIS lebo Asad ma stihacky a relativne moderne delostrelectvo od Ruska.
Cize utekaju pred oboma stranami, proste tam umeraju civilisti po tisicoch. Problem je, ze keby sme ich prijali v EU, tak nemame zaruku, ze ti co utekaju pred Asadom nie su supporteri ISIS a potom nam tu nezacnu robit nejaky bordel. Ale som za prijimanie utecencov, akurat by sa to malo skumat a filtrovat. A tiez aby platili nejake pravidla ohladom dohladu zo strany socialnych uradov. Je si myslim, ze "Kein mensch ist illegal", ale niektori ludia sem idu nie s cielom zit, ale mozno sposobit nejaku skodu, cize ich nemozno brat ako obycajnych civilov. Takze tak.
@carpathian ved to ze nevies kto je ten zly a kto dobry....ano viem aj medzi nami su zli ludia atd ...ale najlepsie natahat drotene ostnate pletivo po hraniciach a strazit aj so psami
@semhamforas je to zlozitejsie nez pisem. Nemam ambiciu tu rozobrat cely ten konflikt. Spytaj sa ale nejakych syrcanov ci utekaju aj pred Asadom, povedia ti - ano. Cize z toho sa da vyvodit, ze pred nim utekaju. Kopec syrcanov viac nenavidi Asada, nez ISIS, lebo "ISIS su od nich...ale Asad je alavit".
Mam kamosa syrcana, co zije polku zivota v CR, povazuje sa za cecha...ale ma rodinu v Aleppe a cast rodiny mu pomrela kvoli vojne. Keby si ho stretol na ulici, povies si - cech jak repa.
A nazor na imigrantov som nepisal tebe, ale obecne, lebo tento thread je o tom, tak mi bolo blbe nevyjadrit sa k samotnej teme
Inak fakt sa sem "trepe" tolko cernochov? Ja som za cely zivot videl v SR nazivo jedneho cernocha, bol to dredaty Miro z Povazskej Bystrice a mal strasne zapadniarsky prizvuk.
rada by som pomocť ale tot nerieši situaciu ti co vymyslaju, presuvanie narodov, by najskor mali vytvorit pokojny zivot tam kde ti ludia ziju!
....inak sa s ich prichodom objavia aj "lepsie" prototypy ako MERS.... .
@semhamforas ked urcite, tak urcite No good for you, cize prekvapivo existuju ludia, ktory maju rozdielny nazor na vojensky konflikt.
Ale beriem tvoje argumenty, ohladom Bratislavy neviem, nezijem tam a bol som tam zopar krat, je pravda, ze mimo SR som stretol viacej cernochov a niekde ich je celkom dost, ale stale sa mi nezda, zeby sme boli pod nejakou zaplavou. Mozno tak Francuzko je historicky taka basta kam smeruju. Samozrejme, ked sa pozries na politicko-socialnu situaciu v Afrike, tak sa taka utecenecka vlna da ocakavat. A predpokladam, ze stat co sa tyka tejto zalezitosti opat zlyha.
@semhamforas Nahodou aj na vietnamcov v Cesku niektori nadavaju ze vyrabaju drogy a tak.
V Berline to neni take strasne, dokonca som byval v Kreuzbergu a pohoda, Turci aj arabi uplne cajk. Cernochov som tam videl len zopar. Ked uz, tak Hamburg - tam je dost velka komunita radikalnych islamistov a nedavno sa tam posekali macetami s Kurdami.
Som jednoznačne proti. Nemajú adekvátne vzdelanie, nevedia jazyk, nemajú naše hygienický návyky, majú iné kultúrne zvyky a tradície, niektorí sú nositeľmi exotických chorôb, budú nás stáť milióny eur a čo budeme mať my z nich ? Nič. Iba rozvrat celej Európy. Budú sa povaľovať kade-tade. Nikto ich nezamestná a tak budú kradnúť, pretože oni naozaj nemajú, čo stratiť, narozdiel od nás. Ak by ich mal niekto prijať, tak jedine západné štáty spolu s USA, ktoré zvrhli tam vládnuce "diktatúry" pod zámienkou nastolenia slobody a demokracie. Lenže ako vidíme, tam to vždy dospeje k tomu, že k moci sa dostanú všelijaké gangy islamskí bojovníci... a zapríčinia občianske vojny a nepokoje. Na takéto horkokrvné zaostalé národy funguje iba diktatúra a kolonializmus, bohužiaľ je to tak.
@creeson@20 a odkiaľ máš tieto čísla? niežeby ofi výsledky sčítania boli úplne presné a nepriestrelné, ale furt lepšie, než tvoj od boku vystrelený odhad, ktorý nazývaš "faktom" @semhamforas@27 no ak ich chytia, tak hej, mali by ich vrátiť, ale tu zadarmo dostanú asi hovno. "podobnými kurvárňami" som myslel okrem toho, čo spomína Carpath, aj Boko Haram, kadečo podobné v Líbyi, Egypte a spol, chujovú politicko-ekonomickú situáciu, ktorou najmenej abo vôbec trpia tí, čo ju spôsobili etc. a hej, na základe tohoto sa dá povedať, že snaha EÚ vyzerá tak, aby sa sem zrovna zo Sýrie a Iraku dostalo čo najmenej ľudí, žiaľ - » facebook.com/gapminder.org/v...
@waagbistritz69 Tie čísla zo štatistických úradov sú asi tak presné ako nezamestnanosť 11,5 % samozrejme ako vždy živnostníci a dohodári sú zamestnaní takže nám ukáže pekné číslo 11,5% zabudli len na to že nemajú stály príjem. A s cigaňmi je to o tom istom nikto nezisťuje že či ten čo zaškrtol kolonku "narodnosť: slovenská" neni cigaň. Väčšina to robí preto že sa hanbí priznať sa že vôbec cigaňom je. To je to isté keď sa cigaňi hnevajú že ich nazývaš cigaňmi a nie romami pretože pomenovanie cigaň je spájané s niečim čo je nečisté/ špinavé alebo nejaký vgabund a je to synonymum pre lož, klamstvo.
@creeson 'nikto nezisťuje že či ten čo zaškrtol kolonku "narodnosť: slovenská" neni cigaň' hmm a prečo by mal zisťovať a akým spôsobom? neni to presné, ale nič presnejšie k dispozícii nemáme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
@12 no tebe to slabo jebe
@creeson wut? romákov bolo podľa sčítania v 11. roku 105 738. aj keď tam je národnostná príslušnosť plne podľa uváženia dotyčného, v spojitosti s 2% romákov pobaví údaj, že rómčinu uviedlo ako materinský jazyk 2.3% občanov a pri 7% (382k) ľudí je národnosť "nezistená" (čo znamená asi, že nenapísali nič alebo sa zaradili k recesistickej menšine typu sioux alebo eskimák podtatranský, pričom to ŠÚSR nevie na plnú hubu a na pravú mieru zverejniť, čím si koledujú, aby si z nich ľudia nabudúce robili prdel ešte viac)
.
@30 tak s tou krvou skor naopak, europania budú polievat svojoukrvou ich, ked ich (nás tu budú podrezávat..
a co sa týká hiv/aids apod. - tak ked tu budú vo velkom znásilnovať, jako vo švédsku, a dalších severskích krajinách, francii, a vôbec v celej Europe, pri takích gang-rapes sa to chytí raz-dva.. (..ale to je tam ten najmneší problém.. :ble:
..tak ale celý ten problém by mal riešenie, dal by sa poriešit za pár hodín, max.pár dní..
(a tí zvyšní by tak pelášili, s5 do toho buša a pralesa v Afrike, že by aj stredozemné more prešprintovali aj suchou nohou, ani lodky by nepotrebovali.. :evilgrin:
Cize utekaju pred oboma stranami, proste tam umeraju civilisti po tisicoch. Problem je, ze keby sme ich prijali v EU, tak nemame zaruku, ze ti co utekaju pred Asadom nie su supporteri ISIS a potom nam tu nezacnu robit nejaky bordel. Ale som za prijimanie utecencov, akurat by sa to malo skumat a filtrovat. A tiez aby platili nejake pravidla ohladom dohladu zo strany socialnych uradov. Je si myslim, ze "Kein mensch ist illegal", ale niektori ludia sem idu nie s cielom zit, ale mozno sposobit nejaku skodu, cize ich nemozno brat ako obycajnych civilov. Takze tak.
Mam kamosa syrcana, co zije polku zivota v CR, povazuje sa za cecha...ale ma rodinu v Aleppe a cast rodiny mu pomrela kvoli vojne. Keby si ho stretol na ulici, povies si - cech jak repa.
A nazor na imigrantov som nepisal tebe, ale obecne, lebo tento thread je o tom, tak mi bolo blbe nevyjadrit sa k samotnej teme
Inak fakt sa sem "trepe" tolko cernochov? Ja som za cely zivot videl v SR nazivo jedneho cernocha, bol to dredaty Miro z Povazskej Bystrice a mal strasne zapadniarsky prizvuk.
....inak sa s ich prichodom objavia aj "lepsie" prototypy ako MERS.... .
Ale beriem tvoje argumenty, ohladom Bratislavy neviem, nezijem tam a bol som tam zopar krat, je pravda, ze mimo SR som stretol viacej cernochov a niekde ich je celkom dost, ale stale sa mi nezda, zeby sme boli pod nejakou zaplavou. Mozno tak Francuzko je historicky taka basta kam smeruju. Samozrejme, ked sa pozries na politicko-socialnu situaciu v Afrike, tak sa taka utecenecka vlna da ocakavat. A predpokladam, ze stat co sa tyka tejto zalezitosti opat zlyha.
V Berline to neni take strasne, dokonca som byval v Kreuzbergu a pohoda, Turci aj arabi uplne cajk. Cernochov som tam videl len zopar. Ked uz, tak Hamburg - tam je dost velka komunita radikalnych islamistov a nedavno sa tam posekali macetami s Kurdami.
Ta sak cesi zavidia, ze vietnamci im beru biznis
suhlasim s @36
@semhamforas @27 no ak ich chytia, tak hej, mali by ich vrátiť, ale tu zadarmo dostanú asi hovno. "podobnými kurvárňami" som myslel okrem toho, čo spomína Carpath, aj Boko Haram, kadečo podobné v Líbyi, Egypte a spol, chujovú politicko-ekonomickú situáciu, ktorou najmenej abo vôbec trpia tí, čo ju spôsobili etc. a hej, na základe tohoto sa dá povedať, že snaha EÚ vyzerá tak, aby sa sem zrovna zo Sýrie a Iraku dostalo čo najmenej ľudí, žiaľ - » facebook.com/gapminder.org/v...
Ano mam názor