Čo poviete? Spustené pred dvoma dňami, dizajn&kód som robil ja, komiksy robíme spoločne (teda väčšinou ostatní vymýšľajú, ja kreslím). Stránka je v dvoch jazykoch, no vtipnejšie sú samozrejme v angličtine
@nihili Čím? Tým že biele pozadie a podobné postavičky? To neovplyvním, ostatné komiksy ako Red Meat a neviem čo sú sračičky čo majú z troch obrázkov všetky rovnaké len zmenený text, ja sa snažím meniť všetko nech to nevyzerá jednotvárne... na C&H to možno nemá, ale je to niečo iné... už len tým že denne (aspoň teraz) pribúda niekoľko komiksov a nie jeden.
Neskôr by som chcel aj dlhšie... nie len na 3 či 4 políčka... ale to až časom.
@houmr : Áno, presne tým, a tiež štýlom humoru. Nehovorím, že sú zlé, a Red Meat rada nemám, ale jeden C&H tu už proste máme, chcelo by to aspoň inováciu. Opakovať veci preto, že fungujú neznamená nemať úspech (ou jéá, litotes style ), ale znamená to neposúvať sa dopredu.
To je ako...ako keby sa vývoj drámy zastavil u Šejkspíra. No Beckett, no Walsh, what would I do?!
@houmr : nové vtipy? možno, čiastočne, ale väčšina vrieska "oh we are soooo C&H-style" a kresba to tiež celé kopčí, ešte aj výrazy v ich tváričkách sú podobné, proste to nedokážem hodnotiť ako originálny nápad/prevedenie
@etelnair veď v pohode, ja s tým problém nemám Človek príde na C&H, pozrie si jeden vtip za deň a ide preč. Ale keď príde k nám, môže si byť istý že za deň tých vtipov pribudne viac... o to ide. Nie byť lepší ako C&H.
@grietusha nehovoril som o humore, ale o tom, ako Red Meat vyzerá. Tri okienka, vo všetkých IDENTICKÉ obrázky, len zmenený text. To sa mne zase nepáči...
@houmr celý Red Meat tak nevyzerá, viem o tom, mám doma knižky je ich len zopár takých a Red Meat je vtipný i v tých drobnostiach, ktoré sa na obrázku menia.
inak osobne C&H nejak extra nemusím, ja radšej komixy od Venduly Chalánkovej či Hugleikura Dagssona.
ja som asi divná, ale prvé, čo mi napadlo, je to, že máte vlastnú doménu a nechápala som, prečo by ste kvôli takémuto niečomu platili za stránku...ale vidím tam nejakú reklamu, tak to asi predsa len máte zdarma, hm?
@anzu Keď máš záujem sa pridať, nie je problém, pošlem podklady (tie okienka, je viac variánt), popíšem ti v akých veľkostiach treba robiť, aké písmo používať, prípadne ti môžem vytvoriť samostatnú kategóriu ako teraz pre Andreja, že tam budú LEN tvoje komiksy s odlišným štýlom grafiky... samozrejme ak toho budeš mať viac, pre jeden-dva obrázky sa nová kategória neoplatí
Ak máš záujem, napíš mi na Skype - "viktortomas" príp. ICQ 453091358, dík
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Neskôr by som chcel aj dlhšie... nie len na 3 či 4 políčka... ale to až časom.
To je ako...ako keby sa vývoj drámy zastavil u Šejkspíra. No Beckett, no Walsh, what would I do?!
oproti simpsonovcom
a toto je tak typovo rovnaké ako C&H, že to priam bolí.
inak osobne C&H nejak extra nemusím, ja radšej komixy od Venduly Chalánkovej či Hugleikura Dagssona.
Ste Slováci, tak to preboha prezentujte vo svojom jazyku, či nie?
Design sa ti páčiť nemusí, grafik nie som
Mimochodom, pridal som novú kategóriu, v ktorej sú úplne odlišné (a vtipnejšie komiksy, všetky vytvoril Andrej
» www.imrocomics.com/index.php?w=Cat...
inak, napadlo mi, že čokoľvek urobíte, stále to bude lepšie, než toto:
Ak máš záujem, napíš mi na Skype - "viktortomas" príp. ICQ 453091358, dík