vôbec nie... skôr chodím nenalíčená ako nalíčená a obliekam si to, čo sa páči mne... a nie to, čo je "IN"... na takých veciach mi nezáleží... sú aj oveľa dôležitejšie...
@freedomko - je síce pravda že tepláky nenosím ani ja. Mám plno starých riflí - ktoré majú plno výhod oproti teplákom - môžeš ich nosiť doma prakticky donekonečna pretože sa ti nikdy neošúchajú a nederavia sa
@pawlo ako ja teiz radsej nohavice latkove oblubujem a ked sa zacnu parat tak babka presije na stroji a vyuzivam uz inak ako poveceroch do mesta ale nechapem ako sa niekto moze hanbit za to ze ide v teplakoch vyniest smeti
vlastne mi je celkom jedno v com vynasam smeti...byvam na dedine(uz dobry polrok ) a tu je uplne jedno v com dete von a smeti tu nevynasam takze ay ked len idem ku kamoske tak idem v starych teplakoch a tricku...jasne ked ideme von tak som schopne oblecena no a co sa tyka make-upu..ja mam problemovu plet takze ked uz tak aspon korektor..snazim sa vzdy vyzerat upravena a myslim ze to so snahou byt IN nic nema spolocne...
@pawlo skoda ze diskriminuju tak muzov v tejto ankete inak by som aj ja zareagoval ale podobne ja neriesim co si dam ked idem vyniest smeti alebo si zabehat proste to co mi je pohodlne... niektori potrebuju mat in aj teplaky na trening mnej e to u riti aj tak sa spotim
ja vzdy riskujem a idem vyniest smeti v teniskach domacom tricku a cez neho si prehodim bundu... a vzdy sa vnutri rehocem ked ma zbada taku podomacnenu a strapatu niekto znamy.. sak co, sme len ludia a mne nejak na mojom image nezalezi
smeti síce nevynášam ale do potravín pár metrov keď zbehnem a predtým som bola iba doma nenamalovaná tak to neriešim...oblečiem a učešem sa... a aj keď idem ďalej niekam a nie je to niečo dôležité a nechce sa mi malovať sa tak si len dám velké okuliare tmavé a je to ok
kludne vyjdem z domu aj nenamalovana, rano chodim so psom este v pyzame-len si dam na to taku staru cervenu flanelku este po ockovi a to chodim vencit psa aj s kamosmi , takze pohoda nevyzeram dajak hrozne ked nie som namalovana ...hmm, a priatel am uz nenamalovanu videl-totiz on ma stale ked sme spolu tak systematicky odmaluje takze nehrozi z eby som vstavala o 2hodiny skor ked budem byvat s chlapom v spolocnej domacnosti
je mi to úplne jedno teda, keď som namaľovaná, cítim sa lepšie.. ale nemaľujem sa napríklad ani na venčenie psa, čo je záležitosť na takú hodinku a viac
heej v starých hiphoperských teplákoch a tričku starom,rozťahanom, takisto veeeeľkom jaa sa nemaľujem aj keď idem do školy, takže nejak no... ale tak no pokiaľ sa k tomu neráta zakrývanie nedostatko na tvári
smeti idem vyniesť aj v pyžame ved ma môžu stretnúť maximálne len susedia a to je mi jedno. Do školy tiež nejako neriešim oblečenie čo prvé ráno chytím to si oblečiem a maľujem sa len ked ráno stíham to isté aj z česaním ked nieje čas urobím len rýchlo cop a bežím na bus. Nezakladám si na takýchto veciach.
Oblečenie, úpravu vlasov, líčenie, doplnky a podobne volím podľa času a nálady.Dnes som sa pristihla, že vyzerám ako totálny asociál, ale nebol to až taký zlý pocit.
Potrpím si iba na čisté nechty, vytlačené vyrážky a na to, aby som nepáchla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Do mesta-upravená,oblečená svojským vkusom
Na rande- -II-
Vyniesť smeti-podľa toho či je vonku Gregor Ale tepláky,tričko-teda,ak mám na sebe nejaké veľmi podobajúce sa na pyžamo dám si mikinu
A svoje vlasy milujem také aké ich mám vždy,mierny afro výbuch do všetkých strán
A čo sa týka byť či nebyť IN,je mi to fúúk,Hlavne že som OK ..
Založíš diskusiu a nepovieš svoj názor..
Takže..čo sa týka teba,dávam ti tp otázku,čo si položila ty nám In:byť,či nebyť??
Budete vstávať o dve hodiny skorej ako oni aby ste sa stihli nalíčiť? Aby vás nedajbože nevidel nenalíčenú??
pripadá mi to trocha komické...
Ale názor tých, ktorých mám rada, si v pohode vypočujem.
btw: moc pozerávaš telenoveli tam sa tie herečky už budia komplet nalíčene.
Ak ti mam povedať svoj názor tak som skôr za prírodnú krásu a nie centimetrový makeup na xichte.
noo.. som si nejako neuvedomila ze svoj nazor som sem nedala.)Skor som bola zvedava na ten vaaas ...
no ale ja??..kedy ak podla naalady... ..ale snazim sa vyzerat upravena staale....ale smeti nevynasam nalicena ...
ASI TAK
Oblečenie, úpravu vlasov, líčenie, doplnky a podobne volím podľa času a nálady.Dnes som sa pristihla, že vyzerám ako totálny asociál, ale nebol to až taký zlý pocit.
Potrpím si iba na čisté nechty, vytlačené vyrážky a na to, aby som nepáchla.