Isla som dnes po dllllllllllllllllhej dlllllllllllllhej dobe prejst sa do lesa (Brezina len so sluchatkami (ano viem ze sluchadla ) a nikdy sa mi nehcce najprv ist ale ked uz som na mieste tak mi to celkom vyhovuje a uzivam si to, vynimocne zapal
Dnes som mal takúto prechádzku lebo som musel popremýšľať a usporiadať si to v hlave aj sa ukľudniť tak že bola prechádzka a pomohlo mi to, ešte tak podvečer keď zachádza slnko všetko naokolo také pekné
Spoločnosť je fajn, ale ja som od prírody asociálny človek, takže tú samostatnú prechádzku občas vyslovene potrebujem. Ťažko sa vetrá hlava a triedia myšlienky, keď som v niečej spoločnosti...
Dokonca mám vo zvyku na letnej dovolenke venovať jeden večer sama sebe - vezmem foťák, ostatných nechám ožierať sa v kempe a idem sa prejsť.
... prechadzka so psom... ... som bol so psami vonka (yorkshire + vlčák), vlciak behal po poli, proste sa blaznil, a york siel pri mne. Pocas prechadzky som stretol dve kocky, a nechapavo sa na mna pozerali co robim dva kilaky od dediny s yorkshirom, a ze ci je nutne takeho psa vencit tak daleko ....
Jak že by som nevedela, veď to vie každý. Ale proste...neznášam to sama. Mám strach, že sa niekde stratím. Aj keď to tak robím. A často sa aj stratím...
jj, napríklad včera som sa vybrala sama prejsť na priehradu, a to bolo teda celé poobedie v podstate a kedysi som sa chodila sama prechádzať do lesa práve aby som si mohla zapáliť, alebo na bycikli niekam, tam si sadnúť a čítať knihu...
No na Brezinu sama neviem či by som išla. Raz som sa bola sama prejsť a mala som taký divný pocit , že všetci na mna čumia, a navyše som stretla kamarata a pytal sa ma kam idem čo idem, a povedala som mu že sa prechadzam, a hodil na mna takýýý pohlad jak keby som mu zjedla večeru. Takže neviem, od vtedy mam taký divný pocit
Ale bola by som rada, keby je to prirodene, aspon viac než doteraz..každy sa riadi tým, že ježiš bez druheho nejdem a podobne. Chcela by som žiť tak ako chcem ja a bez blbých pohladov a bez toho, čo bolo predom určené..ako toto napr. chodiť s niekym po uliciach a podobne
Ani nie, najčastejšie chodím s bratom, ale niekedy v stave "ťažkých depresií" chodím aj sama Zistila som, že mi to dosť pomáha, takže vždy si idem buď zabehať, na bicykel alebo na korčule večer. Nielen schudnem, ale zbavím sa stresu, prečistím si hlavu a oveľa lepšie sa mi potom zaspáva.
no ja ak chcem ist na korcule alebo takto, mozem ist jedine sama lebo nemam nikoho kto by isiel so mnou, a to nechodim lebo som smutna ze som sama ale keby som mala psa, chodila by som s nim aj kazdy den niekam
@alenka171 no neviem preco by mali nejak divne cumiet , a kopu ludi ide aj samych, skor je divne ked nejaky starsi clovek je sam, a stretnem psickarov, tak sa aj zdravime, to je mile
viemsi predstavit kamosov pohlad, lebo ano je to zvyk proste niekde s niekym sist a ked je niekto furt s druhym alebo v grupe, tak jasne je mu divne, typicke.
@tommyhot napríklad ja keď si zapálim v lese, v parku, na lúke, tak si špak zabalím napr. do prázdnej krabičky od cigariet alebo proste do niečoho a vezmem to vždy so sebou. a poznám viacerých, čo to tak robia. hoci podľa toho, ako to v prírode vyzerá, tak je viac takých, ktorí ich jebú na zem a tým by som nimi rada vypchala nosné dierky.
@grietusha tiez som to tak robil ked som fajcil.. ale skor poznam ludi co to jebnu kdekolvek na zem.. inak u nas okolo banky je milion smetiakov s popolnikmi.. hadaj kde je najviac spakov? poradim ti, popolniky to nie su...
@alpynus tomasikova 48 centrala slsp, ked pojdes niekedy okolo behni za budovu a bude ti nad tym rozum stat ked si kolegovia idu zapalit, tak robim policajta a buzerujem vsetkych, co tam hadzu vajgle okolo seba jak prijebati...
Tiež len s havom chodím Teda niekedy chodím aj sám hej, ale to väčšinou ak už som fakt znudený sedieť doma tak sa idem prejsť (väčšinou neskôr večer keď je menej ľudí vonku a väčší kľud...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
a sama. je to fasa na precistenie hlavy. mam to rada
sama sama iba behať.
som leniva, ale ked sa konecne prinutim, je to super.
Dokonca mám vo zvyku na letnej dovolenke venovať jeden večer sama sebe - vezmem foťák, ostatných nechám ožierať sa v kempe a idem sa prejsť.
@lukaso121 no kludne, dojdi ked nechces
Ale ak je spoločnosť tak som len rád aspoň tam nie je taká nuda.
Ale bola by som rada, keby je to prirodene, aspon viac než doteraz..každy sa riadi tým, že ježiš bez druheho nejdem a podobne. Chcela by som žiť tak ako chcem ja a bez blbých pohladov a bez toho, čo bolo predom určené..ako toto napr. chodiť s niekym po uliciach a podobne
Popravde sa viem sama so sebou celkom dobre zabaviť
rada vezmem brata do kocika a s nim idem
rada soferujem sama, ale tiez musim mat ciel, ze idem niekoho pozriet alebo daco
a zapalim si rada sama na balkone
Ale taktiež som sa pýtala niekoľko ľudí, lenže ma každý odmietol.
@alenka171 no neviem preco by mali nejak divne cumiet , a kopu ludi ide aj samych, skor je divne ked nejaky starsi clovek je sam, a stretnem psickarov, tak sa aj zdravime, to je mile
viemsi predstavit kamosov pohlad, lebo ano je to zvyk proste niekde s niekym sist a ked je niekto furt s druhym alebo v grupe, tak jasne je mu divne, typicke.
presne tak neriad sa inymi pohladmi atd.