Mam ho den a boli ma tak klasicky ako pierc boli ale znervonuje ma to ze spodna dierka mi krvaca&. Spravila sa mi tam krvna zrazeninka kt. mi praskla a teraz mi tecie z tade krv. Nie velmi len troska ale predsalen.ak mate niekto skusenosti a zazitky s
Nešprtaj sa v tom. Chrasty si omy teplou vodou, použi dezinfekčný prípravok odporučený piercerom / antibakteriálne mydlo / soľný roztok na vyčistenie a znova omy dočista vodou.
Dezinfikuj si to aspoň dvakrát denne slaným roztokom- do pohárika nalej vlažnú vodu a pridaj soľ tak, aby bol roztok nasýtený (to znamená, že sa ti tam soľ už nerozpúšťa) a zahojí sa ti to skôr. Hlavne sem tam barbelou otáčaj, aby sa ti to nezasušilo a dávaj pozor, aby si si do toho moc neudierala. Toť vsjo. Veľa šťastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
,,krvná zrazenina, kt. praskla"...wtf.
Nešprtaj sa v tom. Chrasty si omy teplou vodou, použi dezinfekčný prípravok odporučený piercerom / antibakteriálne mydlo / soľný roztok na vyčistenie a znova omy dočista vodou.
jediné čo si o tom pamätám je, že sa mi to hojilo aj 5 mesiacov (a to je pri tomto pierce normálne).
mne sa to páči, ale musí to riadne bolieť :/
Vies co nebolelo to. Aspon mna nie osobne som si myslela ze to bude horsie ale nie