Situácia : priateľ/ priateľka ťa požiada po dvoch týždňoch vzťahu o fotky v spodnom prádle resp. bez vrchného dielu. Spravíš alebo nie ? Máte aj nejaké také fotky na internete? Nebojíte sa ,že ich niekto zneužije? Poslali ste už niekedy niekomu také fotk
Kebyže si teraz predstavím že som ty, tak nie! Ani po roku chodenia asi. Áno, ste spolu dva týždne, ty si povieš jak ťa strašne lúbi a podobne, a potom sa na druhý den rozídete. A nemysli si že si to nechá pre seba.
Debil ten kto to spraví ! Odporúčam www.ovce.sk - INTERNET NEZABUDA !!! I keď pipiek odfotených len v podprde či v """"""náhodnom""""""" predklone sú zástupy...
@chevro samozrejme ze som ziadne take fotky nespravila ..este mam zdravy rozum ja ludom ani po roku doverovat nedokazem..a sladkymi recickami si ma nik neziska
Nenosím spodné prádlo, iba spodnú bielizeň. A mám fotky bez vrchného dielu. A keby sa dostali na verejnosť, spácham zámerne závažný delikt, aby som sa mohol (aby ma mohli) odpratať do ústrania. Ak by som konal v menšom afekte, tak utekám do Brazílie. Tam istotne nemajú internet.
Nenosím spodné prádlo, iba spodnú bielizeň. A mám fotky bez vrchného dielu. A keby sa dostali na verejnosť, spácham zámerne závažný delikt, aby som sa mohol (aby ma mohli) odpratať do ústrania. Ak by som konal v menšom afekte, tak utekám do Brazílie. Tam istotne nemajú taký internet, ako my, pretože je to ďaleko.
neposielaj mu nič... chlapci by si mali takéto veci zaslúžiť... teda ak nechceš aby vám to po mesiaci krachlo... treba to dávkovať nech sa má chlapec na čo tešiť... si myslím teda
ja som nezverejnil ani tu svoju identitu skrz svoje povolanie a záujmi, uškodil by som tým sebe , ale predovšetkým zákaznikom a to by bol pre mna koniec a horor.........filip
ja som osobne s byvalou fotieval akty... je to sranda... ona ma po chuja mojich nahych fotiek a ja mam jej... a kebyze ich niekde napostuje na net... jedine co spravi, je ze budem mat reklamu... urcite by ma s tym nenasrala aj ked ja ich neplanujem len tak ludom ukazovat,
neviem ci sa za seba hambite alebo co ale ja sa osobne nemam za co takze bych v tom nevidel problem...
a od jednej holky co ma chcela som vypytal dopredu akty... este som s nou ani nebol v posteli som si overil ze je taka pekna ako sa mi zda...
Nikdy by som nahe alebo polonahe svoje fotky neposielala aj kebyze som s niekym roky, vsetci ludia su kurvy ci uz velke alebo mensie, nikdy nevies kto co proti tebe moze neskor zneuzit
@rischo ......mne ? jebať? nie .....táto anketa vôbec nebola mierená na moju osobu .....chcela som len vedieť ako sú na tom iné baby/chalani ..či zdieľajú môj názor,že také fotky NIKDY NIKOMU ! chapindel?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Vieš čo by som spravila s takým? Poslala ho kadeľahšie
@5 bačov inťerňet na salaši
@mirkush @snehovavlocka a je fak sila že niečo také vymysleli na Slovensku...
fotky sa daju zneuzit ale ak mi dobre pamat sluzi tak ich nepotrebujem
Naj si očumuje svoju babku a nie mňa v gaťkách
neviem ci sa za seba hambite alebo co ale ja sa osobne nemam za co takze bych v tom nevidel problem...
a od jednej holky co ma chcela som vypytal dopredu akty... este som s nou ani nebol v posteli som si overil ze je taka pekna ako sa mi zda...
nie
OK, koniec srandy, asi nie.