Čo vravíte na túto kapelu ? podla mna sú perfektní Máte nejaké oblubene songy od nich ?? Mojím je ružová záhrada !! a čo hovoríte na Horkýzle slíže ? Váš názor na obidve kapely ??? Dakujem
? Podľa mňa ich počúval každý ked sme boli malí...mňa veľmi potešilo keď sa dali znova dohromady...a obľúbené songy všetky ...horkýže tiež dobrí...bola som na nich a paradnu show urobili ..takže takto
viac z týchto skupín sa mi páči Iné Kafé oni majú proste také pesničky zo života a fakt texty, nad ktorými sa dá zamyslieť mojou najobľúbenejšou pesničkou od nich je asi Špinavé objatie
Inekafe je podľa mňa najlepšia kapela na Slovensku,predsa sú dosť dlho na scéne. Majú kvalitné texty a hudba je perfektná! Bola som na ich koncerte a môžem tvrdiť,že naživo sú ešte lepší! Dúfam,že sa mi ešte podarí pár koncertoch vychytať Najobľúbenejší song? Asi všetky z nového albumu Právo na šťastia ( najmä Petra po rokoch ) a zo starších mám Petra, Kašovité jedlá, Spomienky na budúcnosť, Telefónne číslo a je ich ešte hrozne veľa.
Horkýže slíže moc nemusím,ale niektoré pesničky majú fakt dobré. A na ich koncert by som asi nešla.
Horkýže slíže a ine kafe sú podla mna tie najlepšie skupiny aké kedy boli počúvam ich každý den som do nich úplný blázon s chalanmi z horkýže sa poznám aj osobne.
vyrástla som na tých kapelách, no v súčasnosti si ich len občas pustím z cédečka... bola som na (prvom) poslednom koncerte Ine Kafe a teraz ma to už obchádza, Slíže boli mojou obľúbenou kapelou, videla som ich mnohokrát, ale mám radšej ich staršie albumy... mám pocit, že sa im plní to, o čom spievali v Bande tupých hláv
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale tak napríklad: Imidžák, Toto leto, Spoločné, Pomôžte mi so mnou, Karanténa citov, Figúrka atď. Je ich hrozne veľa
Slíže sú perfektné, zažila som ich naživo veľakrát...a dúfam, že ešte veľakrát zažijem!
a Slíže? naj naj naj naj šou a moja závislosť
Horkýže slíže moc nemusím,ale niektoré pesničky majú fakt dobré. A na ich koncert by som asi nešla.
That's all. Just my opinion .
A vieš že Horkýže majú na obale napísané že obsahuje nevhodné slová? To nemáš čo počúvať!