oni ohlásia comeback vždy, keď je niekto schopný kráľovsky ich zaplatiť ja keď som sa dozvedela, čo im bolo núkané, a furt to bolo málo, skoro ma prekotilo
no ja som kedysi na Ine Kafe fičala poriadne, ale keď to raz zabalili, mali to tak už aj nechať...koniec koncov, už ani Vratko nie je to, čo býval...a pochybujem, že ich piesne dosiahnu väčší úspech ako v čase Čumila a okolo.
Vtedy večer na parkovisku, myslela som že to bude ich posledný koncert skoro som sa zabila keď som sa tam chcela dostať
to je paráda ale nejako sa mi to nezdá, Vratko povedal že už sa nikdy nevrátia, že sem tam možno zahraju a tak ale nejako profesionálne sa tomu venovať nebudú
@wampirekiss -vidíš ja som ti to vravela,ja som ti to stále vravela že ešte niekedy budú hrať a ty si mi neverila,ha a máš to tu ,no a čo že povedal,že nikdy už sa k tomu nevrátia,ale keď ja poviem že totak bude tak bude a vidíš a je to tak
Pre mna je aj tak najvacsi a najsenzacnejsi comeback Michaela Schumachera do formuli 1. To bolo pre mna obrovske prekvapenie az som skoro sa zblaznil z toho Ten clovek je pre mna ako Boh!
Ine kafe ini kokoti som pocul, tak ja neviem, mne je jedno. Maju konkurenciu a budu to mat tazke.
je to super ! urcite sa nato v lete vyberiem, dufam ze to na "vychode" myslia naozaj na vychode a dufam ze budu mat riadny koncert a nie par pesniciek niekde na feste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Ja som s tým už nepočítala, narozidel od tých komentujúcich nadomnou...
A hneď som zdieľala na FB, sorry, že som nevypýtala povolenie... Ale to muselo byť
Poďme slaviiiiiiit
keby sa radšej títo vrátili
to je paráda ale nejako sa mi to nezdá, Vratko povedal že už sa nikdy nevrátia, že sem tam možno zahraju a tak ale nejako profesionálne sa tomu venovať nebudú
ale ak teda naozaj tak je to supééééééér
Ine kafe ini kokoti som pocul, tak ja neviem, mne je jedno. Maju konkurenciu a budu to mat tazke.
@wewo pekne si obhajil svoj nazor a myslienku. keby tu bola karma tak mas u mna K+