Práve pred chvíľou som dopozerala live vystúpenia kafečka a musím povedať,že niet nad staré Ine KAfe, ktoré sa na nič nehralo a bolo prirodzene rebelské..teraz sú to už len uhladení chlapi v rokoch, ktorí na sebe masakrálne zarábajú tým,že sa opäť dostali
pochopila, pochopila...ale nemožeš čakať že to bolo presne také ako predtým...ja som vedela že to také nebude keď ohlásili comeback...ale není to ani tak hrozné
tak jasne,mladost je mladost,to uz nevratis..ale zase vies..chceli spravit radost tymi turne svojim vernym fanusikom,co som dost rada..viem ze to nebude ako 7 rokov dozadu,ale aj tak sa tesim.
ja na ich koncert nepojdem ani zadarmo.. kedysi moja oblubena kapela, rad som ich texty vyrevoval do ovzdusia, ale ten jeho takzvany spev by mi znicil usi nazivo
.. ja nevravím o tom, že budú rozbíjať gitary na konertoch a podobne ale predsa by tam mala ostať taká pre nich samozrejma rebélia ako napr AC/DC vek nie je rozodujúci aj po toľkých rokoch z nich stále sršal ten rebelský podmaz
Ine Kafe, ktoré sa schováva za nálepku "punk" a potom si sa koncert vypýtajú 10 eur??? (Pre porovnanie - svetové legendy punku akými sú napríklad Exploited alebo Adicts majú vstupné 12-13 eur) Nech by sa mi akokoľvek páčili, ale už len z princípu by som na nich nešla...
Tak ked som videl ich koncerty ktore mali niekdy pred 7 rokmi boli take divokejsie ale tak treba chapat aj to ze Vrato Rohon ma uz 36 rokov a ostatny maju tiez neako okolo 30-ky ...ali v textoch ich pesniciek je aspon neaka ta rebelia narozdiel od napriklad zoci voci... je vidno ze kafáči vyrastali na zone a slobodke
Ak na ich koncert, tak len z nostalgie, vykričať sa a vyskákať, nič viac by som od toho nečakala...Navyše by ma naozaj zaujímalo, či na tom poslednom (15.-tom) koncerte Vratkovi ešte budú fungovať hlasivky.
inak, pre tých, ktorí obraňujú to, že už nie sú "rebeli" ich vekom.. a to je podľa vás normálne, keď chlap, ktorý bude mať ochvíľu 40, spieva: keď máš doma opäť ďalší problém... keď neuspel si v škole a čo to nosíš za známky?
lebo mi to príde dosť odveci hovoriť, že už majú svoje roky, keď stále spievajú to isté, ako keď mali 16. nad tým sa skúste zamyslieť, v tom je ten humor
nemôže sa to brať tak, že pred pätnástimi rokmi boli hentakí a dnes sú takí.. sú starší.. osobne si myslím, že sa nejak rapídne nezmenili podľa mňa nezmenili svoj štýl a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
samozrejme nevidel som po ich comebacku žiadnu "lajvku" tak nemôžem hovoriť..
mali by sa toho drzat
A rebelské? Taký pojem oni nikdy nemali.
a inak na sedmičke zas rozprávky, tom a jerry kradnú párky, robia s nimi zle a nakoniec ich aj tak zožerúúúú
no a čo, že už nie sú takí, ako bejvávali...
ale zas, kapela, čo je rebelská aj keď sú to už "páni v rokoch" sú pre mňa Faith No More
ale Iné Kafe... to je láska aj keby si dali všetci z kapely plastiky a spievali v trblietavých latexových legínach
lebo mi to príde dosť odveci hovoriť, že už majú svoje roky, keď stále spievajú to isté, ako keď mali 16. nad tým sa skúste zamyslieť, v tom je ten humor
nemôže sa to brať tak, že pred pätnástimi rokmi boli hentakí a dnes sú takí.. sú starší.. osobne si myslím, že sa nejak rapídne nezmenili podľa mňa nezmenili svoj štýl a tak
@ena233 štvrtok!!!