jasne bol som super koncert len som vela nevidel, kedze som bol pomerne vzadu ale ku koncu to uz bolo lepsie aa cesta 31kou nemala chybu ju mam este ofotenu jak som vystupil
bolo supeeeer! kotol v predu trochu drsní ale ked som z neho vypadla tak som vsetko videla a spievala....proste super ani mi nevadilo ze vratko nevedel text a ani spievat...neprekážalo to! vsak to je kafeeeeeeeeeeee! mam tricko ktore sa tam predávalo a je fakt pekne...rada by som ich mala viac- mali by sa dat dokopy znova!
a nas5 sme isli peso lebo sme sa nechceli tlacit s vami v 31 a 39...
kksss..mne sa ist nepodarilo ale nastastie som mala aspon LIVE prenos cez telefoon a to som si doma uzivala si vem predstavit jake super to muselo byt nazivo
15. hej hej kto na tento koncert prišiel zo slovenska? Jáááá...a kto z čiech?? jáááá a kto z čiech z moravy? jáááá a kto zo slovenska z východu? jááááá
boli boli uzasni....len mi na ich koncerte ukradli fotaak,mp3 a aj siltku...z tasky...xapete?a mala som ju na chrbte....ak teraz ten genius co mi to coorol cita,tak len odkazujem ze sa pojeb a dufam ze sa ti to coskoro vrati ty fas sprasty...kurwa fix ked niekto nema kese nech ide robit a ne kradnut kokoti jebnuti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale aj clou a lavagance boli v pohode...
najleeepsie bolo v "kotli" ...kazdyy skakal po kazdom ...
» mlyny.spejs.sk/2008/05/23/fuha...
neviete niekto kde by som na nete nasieel fotky z tadial...?
hladaam..hladaam...nikde nic..
no proste za tento koncert by som dala najviac peňazí na svete...
mohli by mať eče dáky...
a nas5 sme isli peso lebo sme sa nechceli tlacit s vami v 31 a 39...
bolo to supeeeeeeeeeeer!
boloo tam takmer 5000 ludi!!!!
» www.hudba.sk/spravy/2008-05-...
aaa šeci sa hlásili ku šeckému
.. ako v noci zo stredy na stvrtok som mala aj nejake teploty ale isla som..
..ty kks.. fajnovi boli.. no koneccc..
..umirala som tam.. skakala som jak o zivot.. a hento co sa pokusalo bytz masiwne pogo.. ako ked nas potlacili dopredu.. ze diiky ,
..ale stalo to setko za to..
.. este chcem koncert ich .
..hej vy ste vetci boli??.. aj wewo? a ze som vas nevidela
.. sachnmer-ine kafe bolo vo stvrtok..