všade, na okne mám také umelinovú postavičku, posteľné obliečky a deku, macíkov, pyžamko, plagát, ponožky, budíky, aaaaa tak ďalej. whuahaaaa! i love macík pooh!
Kvapalinka ja mam pocit. ze infantilnost je to, ked ma niekto decke chovanie, toto cu to pisu vseci tak len maju obliecky macka poh albo ja neviem a to nemusi znamenat, ze je infantil. nie? Toto je tu len, ze sa mu to paci tak to ma, ale zo spravanim to nemusi mat nic spolocne. Ale spravanie tam nepatri? a som zasa mimo?
no ja zase zboznujem disneyho rozpravky ale nemam s nimi navliecky a po spanielsky su niektore pesnicky dost vtipne...a inac palculienka je najlepsia...a ja sa cestne a s hrdostou priznavam k tomu ze som infantilna a nausikaa3 tiez...a to by ste nas museli vidiet v meste aby ste pochopili... ale aspon je sranda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
takze nazdar vsetci infantilkovia!!
všade, na okne mám také umelinovú postavičku, posteľné obliečky a deku, macíkov, pyžamko, plagát, ponožky, budíky, aaaaa tak ďalej. whuahaaaa! i love macík pooh!