Ahojte, chcem sa do budúcna zamestnať v oblasti marketingu reklám a PR, minulý rok som skúsil marketing na UK, bohužiaľ neúspešne a tento rok to idem skúsiť opäť, síce študujem na UK aj tak ale politologiu, ktorej sa nechcem viac venovať a som na nej len kvázi "dočasne". Teraz, asi dva dni dozadu som objavil informačné štúdia a zo všetkého čo som vyčítal na stránke katedry mi to príde ako asi najlepšia alternatíva marketingu, keďže sa tu vyučujú presne také veci, ktoré ma zaujímajú a bavia a budú sa mi hodiť vedieť do budúcna. Pravdepodobne je už asi neskoro na to aby som vybavil nejaké prestúpenie alebo možnosť ísť na prijímačky ale ak by sa mi nedajbože nepodarilo dostať na marketing, tak ho o rok ešte raz naposledy skúsim a spolu s ním aj informačné štúdia. Je tam len všeobecný test, ktorý som už raz úspešne absolvoval, takže si nemyslím že by mal byť taký problém sa tam dostať, no skôr ma zaujíma či mi o tom neviete povedať niečo viac. Chodíte tam niekto, prípadne poznáte niekoho kto tam chodí? Aké to tam je? hocičo čo mi len viete o tom povedať, píšte.
Ja sa tam chystám, ak nedojebem moc scio ti poviem potom. Vraj je to ale dosť ťažké, podľa mňa je to zamerané viac na knižnice než na ten marketing aj ked dufam v opak.
@krvaaa Tak tiež dúfam v ten opak ale hold asi marketing buď na marketingu, alebo potom stážami. Si myslím že to bude asi aj najlepšie ak zas nevýjde ten marketing, študovať niečo iné a popritom si doštudovať marketing a človek nakoniec bude ovládať 2 odbory.
Inak teba tiež zaujíma hlavne marketing ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Inak teba tiež zaujíma hlavne marketing ?