Prosím vás, našiel by sa tu nejaký ochotný človek študujúci informatiku na matfyze, ktorý by mi pomohol zorientovať sa v predmetoch a vlastne tak trochu aj v celom tom systéme predzápisu?
Konkrétnejšie by ma zaujímalo, či sa mi oplatí zapísať si aj predme
My sme propedeutiku ešte za našich čias nemali, ale ak sa nemýlim, tak sú to cvičenia z matematiky predovšetkým pre tých, ktorí majú pocit, že toho na strednej dostatočne veľa z matiky nepobrali.Čiže podľa tvojho uváženia.
TWD si zapíš, to je klasika.
Veď môžeš si to všetko vyskúšať a pri opravnom zápise to zmeniť.
TWD si urcite zapis. Ak to je to co si myslim, tak sa tam berie html+css a cviciaci su dost v pohode + je moznost predmet spravit hned v druhy tyzden semestra. Cvicenia su povinne a na kazdom sa doraba nejaka cast na predrobenej stranke + na konci semestra treba odovzdat projekt. Na skuske mozes pouzivat w3schools.com + vsetko co si donesies. Lahky predmet
Matematicku propedeutiku nepoznam.
Staci, ale odporucam zapisat si viac predmetov. Cim menej v tretiaku, tym lepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
TWD si zapíš, to je klasika.
Veď môžeš si to všetko vyskúšať a pri opravnom zápise to zmeniť.
Matematicku propedeutiku nepoznam.
Staci, ale odporucam zapisat si viac predmetov. Cim menej v tretiaku, tym lepsie