Chlapci, veľmi by ma zaujímalo, že ako vnímate, keď žena prejaví o Vás záujem a chce ísť s vami von na kávu atď., v prípade, že sa poznáte maximálne tak z videnia, alebo v lepšom prípade ste spolu prehodili zbežných viet. Máte potom na stretnutí tendenciu
to sa budem chovať rovnako ... proste ak niekam idem so ženou tak idem von s ľudskou bytosťou tak s ňou budem aj tak jednať ... komunikovať na úrovni a so záujmom ... už len fakt že s ňou niekam idem svedčí o tom že idem rád a naozaj nezáleží na tom kto vytvára prvotný impulz
Nie je uplne prirodzene ak verbalne ide zena oslovit muza..malo by to byt idealne naopak..
Casto si vsak hlupi zabedneni muzi neuvedomuju ze zena si vybrala ich silnou neverbalnou komunikaciou signalmi, ktorymi ich zaujala a nasledne uz bol muz namotany zo strany zeny a isiel ju formalne, verbalne oslovit
Kopa muzou si mysli ze oni urobili prvy krok ked verbalne oslovili zenu ako prvy
Ale chapem ze malokto je tak vnimavy a scitany ako ja
neviem. nestala sa mi taka situacia. ale ak vychadzam z predpokladu, ze ma o mna dana zena zaujem a zda sa mi atraktivna a vhodna na trvacnejsi vztah, a teda je pritomna vzajomna pritazlivost, myslim, ze by som bol iniciativny. musel by som ale citit, ze je to prirodzene a obojstranne.
@himiko ak uz na stretnuti ste. Prosim ta mozes mi verit ze verbalna komunikacia je prakticky uplne nepodstatna!!!!!
Vsetko je zase len o tom ze muz musi najma svojou sexualitou a neverbalnymi gestami ukazat zene ze mu moze doverovat, ze ju ochrani a ze sa s nim moze citit bezpecne ak tieto pocity pri muzovi ucitis je to spravne..ak nie..nie je to dobre..
Trapne ticho je vec ktorej sa strasne vela ludi boji!!!
Do pici s nim!!!!
Ak su obojstranne sympatie verbalna komunikacia sa neuveritelne precenuje!!
Su sympatie? Je ticho?
Spomente si na pulp fiction ako hovori Uma Thurman Travoltovi ze ked narazis na cloveka ktory je ticho a pritom mu to ani trochu nevadi znamena to ze je to vynimocny clovek..
Alebo lepsi sposob!
Su sympatie? Je sexualna pritazlivost? Je ticho?
Ak 3 x ano tak preco rovno neprejst na dotyky a bozky???!!!!
Bol by som rad, teda ak by sa mi pacila Ale vacsinou sa mi stava, ze zena, ktora ma o mna zaujem prejavuje iniciativu roznymi narazkami a dost nepriamo, v podstate, aby som ja urobil prvy krok a pozval ju niekam.
@hadimistr ty vsetko prilis zovseobecnujes a pripisujes privelky vyznam pudom/neverbalnej komunikacii/whatever. nejdem to rozoberat uplne do podrobnosti, a tak bude musiet stacit priklad z praxe. isto poznas situaciu, ked ides po ulici a zbadas parik. ale nie len tak hocijaky parik. baba vyzera tak, ze ti z nej padla sanka, zatial co chalan by sa smelo mohol zivit ako postava v strasidelnom dome v zabavnom parku a nepotreboval by k tomu ani masku. aby sme si to ulahcili, povedzme, ze typek nieje ani bohaty. to bola pre mna vecna zahada. tieto fenomeny, hoci ich nieje vela, boli pre mna vecnou zahadou. ale mal som spoluziacku. vyzerala skvelo, bola inteligentna, bola s nou sranda a sudiac podla toho, ze napadnikov musela takmer doslova odhadzovat lopatou som nebol jediny, kto si to o nej myslel. a jej priatel? deti pred nim utekali, teenageri sa mu smiali a dospeli ho ignorovali. jedneho krasneho vecera sa stalo, ze som slecnu (opitu jak delo) viezol domov. a pochopitelne som vyzvedal (debil, mohol som tu situaciu vyuzit lepsie). a zo zaciatku som sa nedozvedel nic prekvapive - na prvy pohlad na nu jej priatel zaposobil ako skaredy kokot. ale on sa nevzdal, stale jej pisal, ona si to citala a zistila, ze az taky kokot nieje. ze je len skaredy (toto inak povedala tak ako to pisem, dost som sa vtedy zasmial). postupom casu si ho oblubila az tak, ze sa preniesla cez jeho fyzicku nepritazlivost a dali sa dokopy.
ci chces alebo nie, toto nielen, ze tvoja teoria nedokaze vysvetlit, toto ju absolutne vyvracia. ty sice mas vo velkej miere pravdu a kazdy clovek sa viac ci menej sprava tak ako vravis, lenze absolutne ignorujes schopnost (niektorych ) ludi zameriavat sa aj na veci, ktore niesu zrejme na prvy pohlad.
@notme su odchylky..o tom nepochubujem.
Napriklad aj najvacsi introverti potrebuju k vlastnej spokojnosti aspon nejaky, minimalny kontakt s inymi ludmi.
Videl som dokument o clivekovi co na aljaske zije sam v divocine bez akehokolvek kontaktu s akymkolvek inym cloivekom asi uz 15 rokov.
Jeden clovek zo stotisicov az milionov samozrejme sa vymyka a odchuluje od vacsiny tak velmi az sa nad tym rozum pozastravuje.
Ja ale skratka popisujem dneska najma teda instinkty poidla ktorych si zivocich cicavec homo sapiens sapiens hlada druheho opacneho pohlavia na rozmnozovanie
No..uznavam teda samozrejme ze 0,01 % sa sprava uplne inak ako 99,99. Avsak poidla mna je jednoducho povedane -Lepsie zamerat sa na to ako funguje vacsina..
Nie nahodny stvorlistok
Ale stvorlistky samozrejme su
Inak vvsetkym odporucsm naozaj uzasny dokument- tajomstvo sexepilu. Teraz som to dopozeral a ked si to pozriete tak pochopite ze neexistuje jediny rozdiel medzi clovekom a zvieratami..
@melancholik naozaj zauijmave že stakým nickom tu máš jediný názor rozumný a k veci...suhlasim, všetko ostatne po tvojom komente je celkom kozmicka kopa hovien...
@hadimistr mozes sa na to pozerat ako na vynimku, ale tvoja argumentacia aj tak sedi skor na zaciatok vztahu a prvy dojem nez na jeho pokracovanie. kolko parov s uzasnym genofondom sa rozchadza, lebo je ten vztah na picu, po lopate povedane? ano, ostali nam iste evolucne vlastnosti z doby opic, problem je v tom, ze nas zivotny styl spolu s nasou inteligenciou a psychikou presli vyznamnymi zmenami. v casoch, ked bol dominantny alfasamec fakt to jedine co zena potrebovala to takto fungovalo stale a bez vynimky. lenze vtedy neexistovalo nic ako dlhodoby vztah, emocionalne hry, sulad zaujimov...a dlhodobe vztahy, ktore my dnes vyzadujeme, maju pramalo spolocne s prvym dojmom a podvedomymi pudmi. fyzicka pritazlivost tam byt musi, hoci mnohi z nej casom upustaju (nie vsak uplne), no tym prienik mnozin "prvy dojem" a "dlhodoby vztah" hasne. dalsia vec, na peniaze by som sa nepozeral ako na ekvivalent vtedajsej fyzickej sily. dovod je jednoduchy - peniaze niesu dedicne. ak sa nebavime o milionarovi, ktory zabezpeci rodinu na x dalsich generacii, ale o chlapikovi na hranici vyssej strednej a vysokej vrstvy, neostane po nom prakticky nic co sa da zdedit. a to ani geneticky. ze bol on relativne zazobany nesuvisi s uspechom jeho potomkov. kdezto pokial ide o fyzicku silu a dobu opic, sanca na zdedenie "moci" bola pomerne vysoka. osobne si myslim, ze sme sa zasekli medzi starym a novym, kedze sa nas sposob zivota dramaticky zmenil za relativne kratky cas a evolucne sme sa este nestihli prisposobit. nase pudy su stale privelmi silne na to, aby sme ich dokazali len tak potlacit, na druhej strane je tu nas intelekt, osobnost a moderny sposob zivota, ktory nas k potlacaniu pudov vlastne nuti.
Keď mám o niečo záujem, tak som iniciatívny. Keď druhá strana má o niečo záujem, ale nemá ani trochu iniciatívy, len vyčkáva, tak si právom koleduje o neúspech.
Nepretvarujem sa, ak ma volala ona a paci sa mi, pozname sa, musli, ze by o komunikaciu nemala byt nudza. z vlastnej skusenosti ale viem, ze ak je buduci partner po nejakom vztahu, nebodaj nema v plane sa znova a tak skoro viazat, sympatie zarucia ze navrch vyplava len pud sexuality ale iskra tam moze chybat.
Pokial je vsetko ako v rozpravke nevidim dovod preco sa trapit alebo zaoberat nejakym vnimanim. Ci je to muz alebo zena, kazdeho potesi ak o neho/ju niekto prejavi zaujem
No mne by sa to velmi pacilo. Ale v reale neviem ci to funguje , asi nie- vobec ... Nechcem hadzat vsetkych do 1 vreca ale mne to pride ze zeny sa snazia len o to aby nemuseli nic alebo co najmenej a nie to este niekoho niekam volat ( ked na pokeci dostane 1000 pozvani v reale dalsich 10 tak trend je trosku iny ) .niekedy mam dokonca pocit akoby si zeny mysleli ze su nieco viac ako muzi ( a mozno je to len pocit ) ....
@xy12345 Mne by sa to tiež velmi pačilo ale ako hovoriš nefunguje to.Dnešne ženy chcu všetko na striebornom podnose.Im niečo ako budovat buducnost spoločne nič nehovorí.Česť výnimkám.
veru, bud budes taky akeho ta chcu dokonale zeny mat a budes robit to sa paci im bezohladu na ine. Alebo sa mozeme vzopriet a zachuvat si stipku hrdosti, aj ked s velkym rizikom ze sa za nami ani neobzru. Zeny vedia ze kazdy voli prvu moznost tak su vysmiate ale individua ako ja volia druhu forever . Samozrejme urcite su aj uprimne citlive mile a dobre ale to je moj nazor na ten mainstream @eriko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Nie je uplne prirodzene ak verbalne ide zena oslovit muza..malo by to byt idealne naopak..
Casto si vsak hlupi zabedneni muzi neuvedomuju ze zena si vybrala ich silnou neverbalnou komunikaciou signalmi, ktorymi ich zaujala a nasledne uz bol muz namotany zo strany zeny a isiel ju formalne, verbalne oslovit
Kopa muzou si mysli ze oni urobili prvy krok ked verbalne oslovili zenu ako prvy
Ale chapem ze malokto je tak vnimavy a scitany ako ja
šak ma s teba spánky bolia.
Vsetko je zase len o tom ze muz musi najma svojou sexualitou a neverbalnymi gestami ukazat zene ze mu moze doverovat, ze ju ochrani a ze sa s nim moze citit bezpecne ak tieto pocity pri muzovi ucitis je to spravne..ak nie..nie je to dobre..
Trapne ticho je vec ktorej sa strasne vela ludi boji!!!
Do pici s nim!!!!
Ak su obojstranne sympatie verbalna komunikacia sa neuveritelne precenuje!!
Su sympatie? Je ticho?
Spomente si na pulp fiction ako hovori Uma Thurman Travoltovi ze ked narazis na cloveka ktory je ticho a pritom mu to ani trochu nevadi znamena to ze je to vynimocny clovek..
Alebo lepsi sposob!
Su sympatie? Je sexualna pritazlivost? Je ticho?
Ak 3 x ano tak preco rovno neprejst na dotyky a bozky???!!!!
ci chces alebo nie, toto nielen, ze tvoja teoria nedokaze vysvetlit, toto ju absolutne vyvracia. ty sice mas vo velkej miere pravdu a kazdy clovek sa viac ci menej sprava tak ako vravis, lenze absolutne ignorujes schopnost (niektorych ) ludi zameriavat sa aj na veci, ktore niesu zrejme na prvy pohlad.
Napriklad aj najvacsi introverti potrebuju k vlastnej spokojnosti aspon nejaky, minimalny kontakt s inymi ludmi.
Videl som dokument o clivekovi co na aljaske zije sam v divocine bez akehokolvek kontaktu s akymkolvek inym cloivekom asi uz 15 rokov.
Jeden clovek zo stotisicov az milionov samozrejme sa vymyka a odchuluje od vacsiny tak velmi az sa nad tym rozum pozastravuje.
Ja ale skratka popisujem dneska najma teda instinkty poidla ktorych si zivocich cicavec homo sapiens sapiens hlada druheho opacneho pohlavia na rozmnozovanie
No..uznavam teda samozrejme ze 0,01 % sa sprava uplne inak ako 99,99. Avsak poidla mna je jednoducho povedane -Lepsie zamerat sa na to ako funguje vacsina..
Nie nahodny stvorlistok
Ale stvorlistky samozrejme su
Inak vvsetkym odporucsm naozaj uzasny dokument- tajomstvo sexepilu. Teraz som to dopozeral a ked si to pozriete tak pochopite ze neexistuje jediny rozdiel medzi clovekom a zvieratami..
Plnohodnotny ekvivalent nue..ale ciastocny a najma ako prostriedok na poreukazanie sily a dominancie a teda ochranit a zabezpecit zenu urcite ano.
Inak mas fakt velmi spravne, objektivne, zargumentovane, triezve, nezaujate nazory.
Uplne s tebou suhlasim.
To iste ked som sa hadal este na obed o tej sebarealizacii s melancholikom..si traktiez uzasne to cele zhodnotil, posudil, zargumentoval.
Klobuk dole pred tebou prisaham ze to myslim uprimne
Pokial je vsetko ako v rozpravke nevidim dovod preco sa trapit alebo zaoberat nejakym vnimanim. Ci je to muz alebo zena, kazdeho potesi ak o neho/ju niekto prejavi zaujem
A vela stastia