chcela by som sa spýtať či niekto z vás nemá skúsenosti s touto agentúrou, ktorá vybavuje work and travel pobyt do USA a rôzne iné srandy..ak mi chcete napísať, že si to mám hľadať v starších fórach tak som skúšala a nenašla...hádam sa nájde n
Neviem či je to ešte aktuálne, ale ja osobne NEDOPORUČUJEM. Prácu cez nich som zabezpečenú nemal a možno nakoniec aj dobre. Komunikácia s touto agentúrou je katastrofálna. Na mail odpíšu za 4 dni, telefón nezdvihnú. Fakt neviem keď pri záujme o ich služby je komunikácia na takejto úrovni, aká by bola pri potrebe riešenia nejakých problémoch (by sa už asi vôbec neozvali). Ale je to subjektívna skúsenosť.... možno niekedy pracujú aj normálne :o) :o)
Ja som cez nich bola v Amerike ako plavcik a mozem to porovnavat! Bola som aj so Student agency a je to neporovnatelne! kym v SA ste pre nich len cislo ,v Injoy si pamataju aspon vase meno! ked bol problem, vzdy sa ozvali a poradili. Aj ked v zahranici si musis poradit hlavne ty sam! Najviac vzdy kecali neschopni, alebo ti co sa radi lutovali... Ja injoy odporucam, ani problem s tym ze by mi nezdvihli telefon nemam a na maily tiez odpisovali.. O nas sa postarali, ale je fakt ze vonku by mali chodit hlavne ludia ktori sa vedia postarat sami!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty