Inak ale vazne, v noci sa lepsie da sustredit na pracu, je ticho a klud, nic cloveka nerusi A den je zase fajn na zabavu, prechadzky, citanie, stretnutie s priatelmi Len ten spanok este nejak nacasovat...
Ja to mam posunuty program. Ked mam volno (ako tento tyzden) chodim spat o 3-4 rano a vstavam o 14tej. A ked je skola chodim tiez spat okolo 2-3tej rano ale kedze vstavam o 7 tak si to musim vynanahradit a spim poobede po skole od 16tej do takej 18-19tej a potom zas to iste
Presne... v noci tadeto len sem-tam prejde auto, neznervózňujú ma rodičia, nerozčuľuje brat, neštekajú psy (teda väčšinou)... ešte aj susedia spia...
(a potom idem spať v dobe, keď po ulici už chodí milión áut, more nákladiakov, susedia robia kadečo (niekedy mám pocit že vyberajú najhlučnejšie činnosti čo sa dá), rodičia vstávajú...
Možno keby som žila na kraji lesa, ďaleko od cesty a sama, tak by som v noci normálne aj spávala...
Som na nete kazdy den do cca 24:00-01:00 lebo skor by som aj tak nezaspal...a ked si lahnem este hodinu minimalne kukam tv ... Bral som uz podobne somarinky ako Benosen, Deprim ..co mali pomoct pri spanku ale nepomohli si myslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale hneď ma napadlo toto, ešte skôr, ako som prečítala úvodný príspevok, ma napadlo toto
@Tibor28 Tiež mám ten problém,akurát neviem ako to normalizovať.
Robím referát :´(
(a potom idem spať v dobe, keď po ulici už chodí milión áut, more nákladiakov, susedia robia kadečo (niekedy mám pocit že vyberajú najhlučnejšie činnosti čo sa dá), rodičia vstávajú...
Možno keby som žila na kraji lesa, ďaleko od cesty a sama, tak by som v noci normálne aj spávala...
(je to dovod?
ked si mam vybrat net a spanok, tak si vyberam net... asi pre to, ze... neviem.. ale vyberiem si ho..
v hlave sa mi viri privela myslienok - preto bludim vo vodach internetov, citam knihy, kreslim
ucim sa, alebo len tak chodim kade tade ulicami cele noci.
@corvuscoras Skúšala si už tabletky na spanie? Ale niečo jemné, nie pre psychikov