Zdravím,
kúpila som si dnes novú tlačiareň Canon PIXMA MG4250 series a potrebovala by som ju nainštalovať bez použitia CD, keďže mám notebook bez CD-mechaniky. Mám OS Windows 8.1. Pomôžete mi s tým niekto prosím? Ďakujem.
skutocne tazke (robota na 8 sekund)
1.) otvoril som google.sk
2.) napisal som: canon drivers
3.) klikol na prvy link
WOOOOW! znie to nepravdepodobne, ale google normalne po zadani "canon drivers" nasiel hned prvy link oficialnu stranku vyrobcu Canon, kde si mozes stiahnut ovladace na tlaciarne!
@1 sorry nevysedávam za nb celý deň aby som vedela všetko o pc a internete, dalo sa to naozaj napísať aj normálnejšie, ale ok beriem to tak, že si si len nutne potreboval nájsť niekoho pred kým si sa (takýmto úchvatným ironickým tónom) musel ukázať....napriek tomu ďakujem....
@4 viem si to predstaviť, nezvyknem poúčať ale je dobré nastaviť si zrkadlo. "Reku" či by sa ti páčilo keby si dostal takú odpoveď aj keď pomocnú o tom po-tom
nj stiahnut z netu co ine len horsie je ked mas staru tlaciaren a nepodporuje tvoj windows to sa mi stalo na notbuku kde mam win 7 a tlaciaren ma uz ale 8 rokov
@kosmiklove vacsinou mozno ne ale v mojom pripade ano sice som nasiel tu instalacku na win 7 ale neslo to nainstalovat vobec ale netrapi ma to nejak nepouzivam moc tlaciaren iba ked tak na prefotovanie
Na toto som zvyknutá. Ja som kupovala z » www.realshop.sk/category/pc-tec... a z dôvodu že mám mac, a všetky tlačiarne dodávali iba s Driverom na CD som si musela sťahovať z google. Najväčší bordel bol ked neponúkali ovládačne na OS X. potom veľa štastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
1.) otvoril som google.sk
2.) napisal som: canon drivers
3.) klikol na prvy link
WOOOOW! znie to nepravdepodobne, ale google normalne po zadani "canon drivers" nasiel hned prvy link oficialnu stranku vyrobcu Canon, kde si mozes stiahnut ovladace na tlaciarne!
» www.driverscentre.com/2013/11/canon-p...
3,3 cm z palca a usetril som si 20 sekund predychavacieho sebaovladania aby som to nenapisal este horsie
@2
@3 Ďakujem
peace R1
krok 1: zapoj tlačiareň, počkaj kým prebehnú windowsové bublinky.
krok 2: otvor nejaký textový editor
krok 3. pokús sa tlačiť
ak ide, gratulujem. mala by.
ak nejde, otvor google a nájdi si drivery.