tak jej to povedz,že to nechceš ja som dnes prišla na to,že počítač robí len to čo mu poviem preto sa mi dnes päťkrát sám vypol disappointed:neschopný užívateľ
sa spamatajte,,hlavne @pernik...uz ste s tym vsetci trapny ako ku kazdej diskusii napisete nejaku blbost na ktorej sa nik nezasmeje a nikomu nepomoze...
predpokladam, ze si najdes cestu, ako sa ma prostrednictvom tohoto POKUSIS zase zhodit
neviem ci je to najlepsi napad v tejto relativne pomalej dobe presuvat tolke data z disku na disk ale za pokus to nestoji,...a take napadi sa mi pacia,len tak dalej (ta idzu to vyskusac)
@antinim nikdy som neinstaloval wowko, ale myslim si, ze pri instalovani ti musi vyhodit okno, ze kam to chces rozbalit/instalovat, tak tam si zvol cielovu adresu/disk
tu instalacku presun na iny disk a spusti este raz, ak to inak nepojde tak premenuj logicku particiu na C a mozno sa ti to hodi tam xD kazdopadne nie celkom tomu rozumiem, ze co to robi, resp nerobi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
sa spamatajte,,hlavne @pernik...uz ste s tym vsetci trapny ako ku kazdej diskusii napisete nejaku blbost na ktorej sa nik nezasmeje a nikomu nepomoze...
predpokladam, ze si najdes cestu, ako sa ma prostrednictvom tohoto POKUSIS zase zhodit
IBA @pernik .....................tak...
skús nejaké nastavenia, keď ti ukáže v tomto počítači ikonku. inak neviem...
@chidori tiez ma to napadlo,,,ale asi nie...potrebujem veci nechat tam, kde su...
@17 nie...to nemalo byt vtipne
@blacktears to som si doteraz tiez myslel ale nie
@24 ano ,,ako som pisal...official world of warcraft installer