No tento odbor existuje,ja tam studujem, je akreditovany, ale iba bakalarske studium, na magisterskom sa len pracuje. Vymazali poziadavky na prijimacie skusky, lebo prave prechadza z FF na PF, takze to tam nie je doriesene. Pracuje sa na novej stranke, tam sa snad dozviete viac...
prijimacky budu z teorie hudby a talentovky-hra na hudobnom nastroji alebo spev. nic vazne ani tazke pre cloveka, ktory sa hudbe troska predtym venoval.
JA tam tiež študujem.Spev aj Hra na nástroji sú na skúškach.Spev-1 ľudová pieseň, a zisťujú rozsah a iné záležitosti...Ale dôležitejšia je tá hra na nástroji, Spev je vedlajši a netreba si z toho robiť nič- ja som tiež predtým nespievala ako ostatní co tam boli...
Ked som bola v prvom rocniku, chodili sme do radia, ale tento rok sa nam to akosi nezadarilo. Tam sme boli aj vo vysielani. Tento rok mavame hodiny, v "nahravacom studiu" da sa povedat, je tam aj predmet ktory sa toho tyka. Avsak treba podotknut, ze predmetov je velmi vela, a niektore su totalne nepotrebne, teda vacsina.
POZOR! chcela by som upozornit vs. uchadzacov o tento odbor. Nerobte to!odbor nema akreditaciu na magistra a zrejmä ani nebude.su tam velke problemy,zmatky,naozaj sa to neoplati.je to len strata casu!organizacia tejto univerzity ma vazne nedostatky,na ktore doplacame my-studenti!
ahoj... chcem sa spytat že co sa tam ucite, co z toho odboru vlastne mam, či je to tažka škola, ako sa vam pozdava? lebo ma strasne zaujima pojem akustika nahravanie študium zvukova technika hra na gitare, base, husliach, a teoria hudobnej vychovy Zuš... prosim o info... už si tam posielam prihlašku...diky
kubik:z akustiky je len 1 semester a je to len akysi zaklad fyziky,s akustikou to nemalo vobec nic spolocne.vybera sa tam hra len na jednom hud. nastroji,basa sa nevyucuje.vyucuje sa hudobna teoria,ale samozrejme zlozitejsia ako ta na ZUS.je to dost zamerane na dejiny hudby a na klasicku hudbu.ale ako som pisal,magisterske studium nie je na tomto odbore mozne.skôr by som sa poobzeral po Zvukovej skladbe na VSMU.
ahojte, ja tam tiez studujem, je pravda ze mgr. zatial nie je, ale pracuje sa na tom, daju sa dat aj dva nastroje, ja to tak mam a nie je s tym problem
studentka75,lenze on sa pytal aj na basu,tu mas ako predmet??no zaujimave...asi nejaka novinka D
na magistrovi sa pracuje,lenze vsetko bude uz na Pedagogickej fakulte a tam to velku uroven nema..ale je to na kazdom,ci sa necha zlakat..
student0, o base som nepisala nic, ta sa nevyucuje, je kazdeho vec ci tam pojde alebo nie, aj ked je pravda, ze je tam dost velky bordel co sa tyka predmetov a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Inak ty tam chodíš??
na magistrovi sa pracuje,lenze vsetko bude uz na Pedagogickej fakulte a tam to velku uroven nema..ale je to na kazdom,ci sa necha zlakat..