takže mám poslanú prihlášku na vysokú školu sv. alžbety lenže problém je s tým že škola obstaráva internát ktorého cena je 9,70 eur čo je pre mňa dosť nereálne.....tak som sa chcela spýtať aké internáty sú v Bratislave a ako si u nich požiadam o internát.
9,70 za noc čo je že fakt dosť....a neviem proste ako si mám dať žiadosť o internát bo nemá mi kto s tým poradiť a druhá vec že neviem ani aké internáty su v BA
@henricha skús proste písať maily všade po intrákoch po ubytovacích oddeleniach, ak chceš bývať legálne...ale ono je to väčšinou tak, že ak ten intrák nedostaneš od školy, tak len musíš čakať, či ostanú nejaké voľné miesta, keď sa všetci, ktorí ho dostali ubytujú....alebo môžeš bývať na čierno, no, ak sa ti podarí s niekým dohodnúť
@henricha no myslim ze velmi tazko zozenies vysokoskolsky intrak ak nestudujes na tej skole, ktorej patria. aj to je jedna z veci na ktoru treba prihliadat pri podavani prihlasky.
na UK aj ked prepustaju miesta studenti co uz nechcu byvat na intraku, jedina podmienka je aby dotycny studoval na UK. podla mojho nazoru sancu nemas.
jednoducho, najdi si nejaku kamosku a zhanaj privat.
a to co je ? hotel hilton pre studentov? by som sa im vyjabala to platit a napisala im velmi skaredy mail
a k UK na mlyny sa tazko dostanes... pokial tam nestudujes... je tam dost naval by som povedala... teda v tom prvom "priradovani" podla mna urcite nemas sancu, jedine ak by tam nahodou ostalo nejake volne miesto ale to sa riesi az neskor ...
viem , ze ludia co nemaju intrak a nevadi im spina a dost bordel a bojove podmienky chodia do Horskeho parku ale to ozaj neodporucam DDD sice je to vraj 30e na mesiac
@henricha mne v prváku intrák nepridelili, tiež som takto zháňala (napr. intráky v Mlynskej a tak..ale nikde nič, odpovedali mi štýlom, že oni nemajú kde ubytovať vlastných študentov- v Mlynskej sú väčšinou ľudia z UK, STU- ...ja som z EUBA), čiže nebola šanca... musela som si nájsť privát... ale skúšaj, držím palce ..skús si vygúgliť aj nejaké stredoškolské intráky, aj tam sa dá...
Na internáty UK prijímaju študentov len odtial a ešte aj tí majú problem sa ubytovať niekedy...Asi máš malú šancu sa ubytovať tam. Skús podnájom alebo garzonku V inzerátoch nájdeš toho kopu
@henricha kamoska chodila na skolu, ktora neposkytovala intrak. cize sa chodila vzdy pytat do mlynskej, ci nemaju miesto a vzdy jej tam napokon dali. asi tak v oktobri. inak takmer 10€ na noc? to im sibe? to by si za to zaplatila podnajom a este by sa ti aj zvysilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
(teda netuším koľko stoja ostatné, ale za tie prachy môžeš ísť s kamoškou do krásneho podnájmu)
dôkaz: » www.vssvalzbety.sk/pracoviska/deta...
www.mlyny.uniba.sk
na UK aj ked prepustaju miesta studenti co uz nechcu byvat na intraku, jedina podmienka je aby dotycny studoval na UK. podla mojho nazoru sancu nemas.
jednoducho, najdi si nejaku kamosku a zhanaj privat.
a k UK na mlyny sa tazko dostanes... pokial tam nestudujes... je tam dost naval by som povedala... teda v tom prvom "priradovani" podla mna urcite nemas sancu, jedine ak by tam nahodou ostalo nejake volne miesto ale to sa riesi az neskor ...
viem , ze ludia co nemaju intrak a nevadi im spina a dost bordel a bojove podmienky chodia do Horskeho parku ale to ozaj neodporucam DDD sice je to vraj 30e na mesiac
zohnaj si privat jednoznacne
skúsim nejaké maily rozposlať na niektoré intráky a budem dúfať že niečo najdem....