Zdravím , akurát mám po maturite a idem na UKF do Nitry a rád by som sa informoval že v akom stave sú internáty v Nitre prípadne kolko cca stojí prenájom bytu v Nitre ktokolvek vie nejaké info o týchto veciach budem vdačný dakujem
UKF ma problem s intrakmi, najskor nedostanes, az si z blizka. teda neviem ako je tomu teraz. S bytmi to je tak ze na klokocine najdes urcite, ale je to podla mna vsade daleko, cenovo to je pomaly to iste ako blizsie centra. cenovo to je nejako 60-100, ak budete dvaja na izbe tak 65-85e, a zalezi od lokality, vybavenia bytu, ci bol prerobeny a tak. Podla mna najlepsia lokalita su parovce, a potom chrenova. Tak do 90e sa zmestis ak budes byvat blizko centra a dvaja na izbe, v normalnom slusnom byte.
Intráky sú celkom fajn, kým nedostaneš Cabaj. Ale buď rád ak nejaký intrák vôbec dostaneš v prvý semester. V letnom už v pohode zoženieš intrák.
S bytmi je to tiež fajn. Najviac ich je asi na Klokočine ale tam by som aspoň ja osobne nešla bývať. Fajn byty najdes aj v centre mesta ale ja skor odporucam Chrenovu.
Ceny sú tak ako píše @1 a vzdialenosti sa neboj, mestska chodi casto
Cabaj - ani zadarmo. Na intre stredoškoláci, čiže návštevy len od 15tej do 21vej. Nulová šanca prekĺznuť nepozorovane dnu, budova s interiérom vhodná na vyhlásenie za národnú kultúrnu pamiatku z dôb socializmu.
Zobor - miesto, kde to žije-Pifa(vysokoškolská krčma). Výbava v pohode, časté kalby, izbovice, intrákovice, veľa báb.
Nitra (Slančíková) asi najlepšie z celého, i keď som vo vnútri okrem učební nebol.
@tommyhot je to relativne, kazeho pohlad je iny. ked pridem do Batovky tak spravim krok a som na konci mesta. Dobre nie je to tak daleko z kloko, ale keby mam kazdy den chodit 40 minut tak nestiham sa ani .. nic. teraz chodievam 25 minut peso do prace a 15 minut peso do skoly, busom chodim len ked chcem vela veci postihat.
@melancholik co si ved to ked si vezmem tak to sme mali do skoly jak keby sme isli smete vyhodit, za 6 minut som bol na bicykli spoteny v skole Ale zo sipku je vsade daleko, a tie busy nejdu tak ako v Nitre
Intráky sú v poho, mne sa najviac páči ŠD Nitra, ale zvnútra som videla len ten a na Cabajskej.
Byty sú tiež v poho, nájdeš milión inzerátov, stále niekto niekoho zháňa, ja som bývala v dvoch, platila som 80€ a na dvojizbovom byte sme boli 4/5, všetko bolo v pohode Ak budeš chcieť vedieť niečo konkrétne, kludne mi napíš
Kamoska je na intraku niekde pri pedagogickej fakulte... vraj to tam je hrozne...ale asi ako na kazdom intraku.. no a @1 pise dobre.. intrak ti daju len ak byvas od NR tusim aspon 80-100km
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
S bytmi je to tiež fajn. Najviac ich je asi na Klokočine ale tam by som aspoň ja osobne nešla bývať. Fajn byty najdes aj v centre mesta ale ja skor odporucam Chrenovu.
Ceny sú tak ako píše @1 a vzdialenosti sa neboj, mestska chodi casto
Zobor - miesto, kde to žije-Pifa(vysokoškolská krčma). Výbava v pohode, časté kalby, izbovice, intrákovice, veľa báb.
Nitra (Slančíková) asi najlepšie z celého, i keď som vo vnútri okrem učební nebol.
Byty sú tiež v poho, nájdeš milión inzerátov, stále niekto niekoho zháňa, ja som bývala v dvoch, platila som 80€ a na dvojizbovom byte sme boli 4/5, všetko bolo v pohode Ak budeš chcieť vedieť niečo konkrétne, kludne mi napíš
a povedala ze o rok to uz nieje iste ze daju aj jej...
a ja mam do NR len Cca 65km tak si zozeniem radsej privat ked ma prijimu na UKF