Práve som dostala internát v tomto "hoteli" ... na stránke UKF som nenašla žiadne informácie.. nepozná niekto z vás tento internát? Alebo jedná sa o novo postavený internát pre SPU?
Nie, je to Agroinštitút Nitra... nájdeš ich na » www.agroinstitut.sk/index.php?start... respektíve normálne www.agroinstitut.sk a je to vlastne organizácia patriaca pod tuším Poľnohospodársku vysokú v NR...
Medzi ich aktivity patrí aj pomerne veľký hotel, ktorý ubytúva počas agrokomplexu a iných výstav ľudí, ktorí sa tam prídu pozrieť... ale poskytujú aj dlhodobé ubytovanie pre študentov, nikdy som netušilo, že sa to dá dostať "ako intrák", pretože čo viem, sa tam dá normálne zavolať a oni ti ponúknu v prípade záujmu vlastnú izbičku... čiže žiadna žiadosť cez školu, ale normálne súkromne zavoláš na recepciu toho hotela...
Ale ževraj je to tak slušné a tí, čo tam bývajú sa nesťažujú
ty ideš teraz prvý rok na výšku? a prosím ťa ,ja tam tiež ide, a čakám kým mi dajú intrák, len neviem či mi zavolajú alebo pošlú mail alebo čo,ale na stránke ukf osm nič nenašla a nedá sa mi prihlásiť na ais a neviem prečo
@sarah_whiteflower ďakujem veľmi pekne za informácie... ešte stále tomu nerozumiem, pretože adresa je tam písaná, že Akadamická 4 .... a teraz som aj čítala, že SPU teraz dala postaviť nový internát...
@dieromantic áno teraz idem prvý rok na výšku, tak preto mám taký mišung v hlave a ničomu nerozumiem na stránke UKF teraz je, že na odvolanie komu dali internát, tam naboku v takej kolónke. a mail nepošlú a tak viem, že ani nezavolajú. a na ais sa bude dať prihlásiť do 3 dní... kedy máš zápis?
@dieromantic roommates.sk alebo studentskebyvanie.sk a jedna moja kamoška zháňa holku do partie na byte za 75 evri s energiami, ale to už zrejme bude obsadené... treba hľadať po inzerátoch, kto hľadá nájde, viem o čom hovorím, hľadala som tiež
caukoo aj ja som dostala tento intrak ..aj ceny uz viem 76 € za osobu na mesiac a je tam aj posilka kks parada ..nevie niekto dokedy tam mam prist ci nestaci aj toho 20. septembra?aby mi to neprepadlo...a kedy to mame vlastne zaplatit?a uz aj za september aj oktober asi vsak??
ja som tam dneska rano volala ,a mne povedali ,ze cena je 83 ...ale to je jedno .... a ze do 20-teho sa treba ubytovat ,a neplati sa cely september iba odvtedy ako sa ubytujes a nemusia sa platit 2 mesiace naraz ,ako to je na intrakoch ....
čawte agroinštitut to je vam pecka hotel to tam ma uroven to vam poviem....ja som už druhačka a teš tam chcem isť ale uprednostnuju prvajov tak musim čakať či si to nejaky prvačik nerozmysli
agroinštitut ak niekto nevie je na ulici pri obchodnom centre NCENTRO asi tak 10min od školy je to ta ulica ked stojiš čelom k NCENTRU tak po pravej ruky tam je taka modra budova a kusok dalej po chodniku najdeš velky napis HOTEL
fiiha..to je zvlastne...tak uvidime prekvapime sa zrejme az tam kolko to vlastne bude ...aa diky za tu info ze do 20.ho sa tam treba ubytovat...to som envedela by bol iny sok keby ma tam potom neverzmu...
aj ja mam intrak v hoteli agroištitut, som tam pisala a mesačný poplatok je 83e na mesiac...a treba doniest potvrdenie o navsteve skoly v den ubytovania... ae dost by ma zaujímalo,akú do má polohu,nie je to niekde panu bohu za chrbtom?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Medzi ich aktivity patrí aj pomerne veľký hotel, ktorý ubytúva počas agrokomplexu a iných výstav ľudí, ktorí sa tam prídu pozrieť... ale poskytujú aj dlhodobé ubytovanie pre študentov, nikdy som netušilo, že sa to dá dostať "ako intrák", pretože čo viem, sa tam dá normálne zavolať a oni ti ponúknu v prípade záujmu vlastnú izbičku... čiže žiadna žiadosť cez školu, ale normálne súkromne zavoláš na recepciu toho hotela...
Ale ževraj je to tak slušné a tí, čo tam bývajú sa nesťažujú
@dieromantic áno teraz idem prvý rok na výšku, tak preto mám taký mišung v hlave a ničomu nerozumiem na stránke UKF teraz je, že na odvolanie komu dali internát, tam naboku v takej kolónke. a mail nepošlú a tak viem, že ani nezavolajú. a na ais sa bude dať prihlásiť do 3 dní... kedy máš zápis?
@dieromantic Internáty na odvolanie nájdeš na stránke UKF, je tam zoznam dodatočných odvolacích intrákov
A keby niekto chcel vedieť, tak ja mám zápis zajtra
@dieromantic tak to mi je ľúto. skús pohľadať cez nejaké inzeráty alebo stránku spinkaj.sk