Ahojte, nakoľko mám už konečne po maturite, môžem sa konečne naplno zaoberať mojou (snáď) budúcou VS. Chystám sa na STU BA, konkrétne na FIIT. Čo sa týka internátu, zatiaľ som sa dozvedel, že študentov tejto fakulty ubytúvajú na internáte Mladosť. A práve
a inak si myslim, ze tak celkovo je to v pohode intrak, si vezmi, ze niektori si aj atriaky chvalia a to uz je co povedat vseobecne ak ides na intrak musis byt pripraveny na to ze to nebude ako doma, ale zvyknes si...vela stastia a kedze sa jedna o FIIT tak sa zaoberaj hlavne studiom, aby si na tej mladosti nakoniec byval viac ako jeden semester good luck
bunky su 3+1 co je v poho a fakt zalezi od izby konkretnej ...
vyhybaj sa lokacii nad elamom ak ti vadi hluk (A4 hlavne, B4 a pod.), asi naj C,D a do zrekonstruovanych ako prvak pravdepodobne nebudes umiestneny, prvaci su dooost "spodina" co sa tyka privilegii a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
» goo.gl/Rj5Sih...
» goo.gl/jdklm3...
viac sa mi nechce a musel by som cenzurovat ...
bunky su 3+1 co je v poho a fakt zalezi od izby konkretnej ...
vyhybaj sa lokacii nad elamom ak ti vadi hluk (A4 hlavne, B4 a pod.), asi naj C,D a do zrekonstruovanych ako prvak pravdepodobne nebudes umiestneny, prvaci su dooost "spodina" co sa tyka privilegii a pod.