Tento rok končím strednú a mám podané prihlášky na UNIZu a EUBu ale neviem ako to funguje keď ako budúci prvák sa chcem prihlásiť na internáty, dokedy sa prihlásiť a kde. Za každú radu ďakujem.
Ahoj tiez sa hlasim na UNIZU a EUBU nevies nahodou ci je na prijimackach na EUBE aj matika? Stale neviem.Ekonomiku sa budem ucit ale s tou matikou neviem co..dik za odpoved
@unizak na eube je prvý rok ale myslela som na prijimackach ci su aj nejake matematicke príklady kazdopadne ti dakujem za odpoved..studujes ekonomiu na unize? Chcela by som sa nieco spytat
@zmia29 ahoj.. zaujímalo by ma či je štúdium EaMP náročné. Myslím, či máš nejaký voľný čas, či sa to dá zvládať a hlavne, či je tam matematika tak hrozná, že polka študentov kvôli nej vyletí. Tak som počula a ozaj by ma zaujímalo čo je na tom pravdy nie som nejaká extra milovníčka matematiky, ale tiež som s ňou nikdy nemala nejaký problém. Tak neviem, či by som to zvládla. Ďakujem za odpoveď
@Miska310 tiež idem ten rok na EUBA, matika na príjimačkách je len vrámci testu študijnych predpokladov a vraj to nie je ťažké. Plus ešte robíš cudzí jazyk ktorý si si vybrala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov