Ja mám pocit že sme tam mali imatrikulačky...záleží na ktorú školu chceš v TT ísť. ja som chodil na prednádražie na stavebnú priemyslovku + intrak čo je k nej. Ale to bolo skôr ghetto ako intrák....ale aspoň mám na čo spomínať
a btw,je to síce stredoškolský intrák, ale bývajú tam len vysokoškoláci, čiže nie je tam žiadne večierka,alebo tak, dokonca oproti niektorým- intrákom ti vrátničky otvoria v hociktorú nočnú,resp.skorú rannú hodinu, hoci trošku ofrflú
@mmartin01 tak potom nie je problém....lebo u nás čo sme mali ludí z VŠ, boli tak 6 z celého intráku...čiže boli viac menej sami...medzi pubíkmi Takto je to v poho
@ponnie dakujem a ešte jedna otázka .. ako to je so sprchami a s WC? sú na izbách? .. a etše...či tam je nejaka mikrovlnka na izbe .. alebo mala kuchynka lebo nevieme či si tam mame zobrať aj platničku abo čo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a btw,je to síce stredoškolský intrák, ale bývajú tam len vysokoškoláci, čiže nie je tam žiadne večierka,alebo tak, dokonca oproti niektorým- intrákom ti vrátničky otvoria v hociktorú nočnú,resp.skorú rannú hodinu, hoci trošku ofrflú