takéto internátne školy sa opisujú v tých dievčenských románoch čo kedysi moje kamarátky čítali, keď mali 12 a potom to každý recitoval o tom
mňa by zaujímalo, ako si predstavuješ niečo také, že vezmeš teraz 6ročné decko do iného mesta na internát bývať. 6 ročné decko nemá čo hľadať na internáte.
ja chodim na skolu, kde mame vlastne divadlo, rozvrh si mozes v podstate prisposobit ako ty chces ... ale nejake predmety mas samozrejme povinne ... ale ak sa dohodnes s profesormi, tak mozes chodit aj na ine ... na plavaren sa tiez chodi raz tyzdenne ... a k tej rannej rozcvicke ... pochybujem, ze niekto by do toho siel ... a ver mi .. nechcela by si byt, 13 rokov stale s rovnaky¨mi ludmi a v rovnakom prostredi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
mňa by zaujímalo, ako si predstavuješ niečo také, že vezmeš teraz 6ročné decko do iného mesta na internát bývať. 6 ročné decko nemá čo hľadať na internáte.
ano, ako su napriklad na Mokrohájskej, tam sú hendikepované deti
A k otázke autora.. hej skoro v každom meste na slovensku také niečo je a vieš jak sa to volá? Detský domov