Ak logicky vieš tak načo sa pýtaš? prečo by to mali odôvodňovať? veď ak chceš so ženskou bývať chodte do podnájmu zoberte si izbu v byte a spolu byvajte
No mozu, na manzelakoch ale inak nie, zrejme to je pre nepohorsovanie ostatnych a podobne ale tiez to nechapem, ked mne je priatel okrem toho ze blizkym clovekom aj doprovodom a opatrovnikom (a konecne bude aj oficialne), vlastne my aspon na rovnakom internate musime byt keby so mnou trrbalo letiet do nemocnice a nehovorim o tom ako by sa hodilo keby sme byvali na spolocnej izbe, lebo sa velakrat stalo, ze v noci som mala spolubyvajuce na izbe a mala som horucky a tir neboli schopne pomoct mi vstat a podobne vobec ale odovodnuju to asi tak, ze nemravne to je a podobne
ja som dievčatko a idem bývať s dvomi chlapmi, na izbe s ktorou zdieľame kúpeľnú a kuchyňu bude heterosexuálny pár, takže je to možné.
aké to bude v praxi, uvidíme
V ČR to fakt nie je problém, stačí k tomu súhlas oboch spolubývajúcich. Horšie to potom majú tí, ktorí nebývajú s opačným pohlavým a musia počúvať veľa krát zaujímavé zvuky z vedľajších izieb
viem že niektoré internáty (neviem už kde) nechceli ubytuvávať na spoločnej izbe páry po tom, čo sa im jeden rok asi 20 párov rozišlo a všetci chceli vybavovať iné bývanie a boli z toho problémy
@pisik no z alkoholu sa najebeme tí vedľa to asi budú praktizovať aj v tom druhom zmysle, ale na našej izbe to nehrozí, teda nie v takej konštalácii, že by to zahŕňalo mňa chlapci nech si robia čo chcú
ja by som nikdy nechcela byvat na intraku s priatelom.
podla mna je to taky prirodzeny vyvoj v zivote...na intraku si uzit svoje, vyblaznit sa a po intraku/skole ist uz do niecoho serioznejsieho - na byt s priatelom...
ja som to tak neurobila a teraz to lutujem. svojim sposobom bolo byvanie na intraku uplne najsamlepsie, skoda ze som naplno intrakovala len na mgr. stupni, kde sa uz bolo treba naozaj vela ucit
a tiez si neviem predstavit ze sa v polke roka rozideme a co s ubytkom?
A čo sa témy týka, je to skôr taký prežitok z minulosti , i ked má to svoju logiku, predstav si že Ti frajerku hodia na izbu k nejakému úchylovi Intrák je super životné obdobie, treba to aspon vyskúšať kým sa človek pohne ďalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ja som dievčatko a idem bývať s dvomi chlapmi, na izbe s ktorou zdieľame kúpeľnú a kuchyňu bude heterosexuálny pár, takže je to možné.
aké to bude v praxi, uvidíme
u nás to nie je problém
podla mna je to taky prirodzeny vyvoj v zivote...na intraku si uzit svoje, vyblaznit sa a po intraku/skole ist uz do niecoho serioznejsieho - na byt s priatelom...
ja som to tak neurobila a teraz to lutujem. svojim sposobom bolo byvanie na intraku uplne najsamlepsie, skoda ze som naplno intrakovala len na mgr. stupni, kde sa uz bolo treba naozaj vela ucit
a tiez si neviem predstavit ze sa v polke roka rozideme a co s ubytkom?
A čo sa témy týka, je to skôr taký prežitok z minulosti , i ked má to svoju logiku, predstav si že Ti frajerku hodia na izbu k nejakému úchylovi Intrák je super životné obdobie, treba to aspon vyskúšať kým sa človek pohne ďalej
(hej, prípad už pred viac rokmi v Brne, vrahiňa bola :
- oslobodená /zbav.obvinení)
- odštátnicovala - nechali ju to celé úplne dokončit (museli)
- ako MUDr - Lek.fak.Brno, všeob.lekárstvo ( - jej pacienti ani nevedia, akého paradoxu sú ..nevedomky súčastou..
(články si dohladajte, ešte sú na weboch)
:tralala: