Čaute, nedostala som VŠ intrák a tak zháňam nejaký stredoškolský v BA... nemáte nejaké typy? Poslala som si žiadosti na: Intrák pri chemickej škole na Račianskej ulici, intrák na Trnavskej ceste, potom nejaký pri SOŠ, na pantoch 9, a ďalší bol myslím že p
ja som svojho casu byvala na » www.beautycare-study.sk/skolsky-interna... , vtedy tam brali aj vysokoskolacky. (ale skusenosti mam len ako externa stredoskolacka, takze neviem, ako to presne chodi
ja som byvala na tom internate pri SOŠ chemickej na Racianskej...a mne to tam vyhovovalo,lebo tam mam vela znamych a tak...ale obcas boli problemy pri prichode cez tyzden po dvanastej v noci..takze to mi tam vadilo..inak nic
@asceticjunkie kvoli tomu sa pýtam, či niekto ešte o nejakých nevie ak ich bude viac, bude väčšia šanca že ma zoberú a zasa nehovoria by som na 100% že ma nezoberú, kopa vysokoškolákov býva na stredoškolských intrákoch
@deniteni a ty si tam bývala ako stredoškoláčka či VŠ? Tie príchody po polnoci mi až tak nevadia, v BA nepoznám nikoho tak pochybujem že by som niekam po nociach chodila.. a inak vybavenie izieb napr. v pohode?
@ovi aj ked výrazne znížiš tú šancu, tá šanca zostane stále nízka. toto by som mal len naozaj ako veľmi nepravdepodobnú záložnú stratégiu. radšej by som venoval energiu hladaniu iného ubytovania.
@4 no mna ako stredoskolacku stal 20 eur na mesiac, takze som im odpustila ruzovost, priserny chaos v administrative, priserne naladove vychovavatelky a spravanie dievcat na inych bunkach (ja som mala stastie, ze na bunku som sa vzdy dostala s celkom prezitelnymi holkami, dokonca druhy rok to boli spoluziacky, coz bolo super)
ale myslim, ze VS studentky davaju na bunky spolu, dokonca neviem, ci nie na ine poschodie.. takze by to mohlo byt fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale myslim, ze VS studentky davaju na bunky spolu, dokonca neviem, ci nie na ine poschodie.. takze by to mohlo byt fajn