Riešim jeden problém a to,či ísť alebo neísť na VŠ do Brna a tým pádom aj na internát ,ak by ma prijali.Totižto,som celkom nespoločenský človek(introvert). Alkohol,party,diskotéky. To všetko ide mimo mňa. Bojím sa,že by som tam zostala úplne sama.
ver tomu, že na vysokoškolskom intráku sa všetko zmení. a ak ťa to bude srať, tak môžeš ísť na privát. alebo na tauferky. to je najtichší intrák v galaxii.
Ideš tam na školu a nie rozbiť celé Brno, nie? Všetci chľastajú, robia bordel a potom tie internáty, školy a ich povesť je taká aká je. Ja si myslím, že veľa záleží aj od spolubývajúcich. Keď to budú nejaké pokojné povahy ako ty... Ja by som do toho šla, prinajhoršom odísť sa dá vždy.
ja som na internáte na Mánesovej bývala rok a za ten rok tam boli dve párty dokopy. v brne nie sú všetky internáty také desivé, len si treba správne vybrať.
a na akú školu by si chcela ísť? ja bývam asi na najluxusnejších intrákoch za cca 150€ mesačne a som tu ako extrovertný introvert najspokojnejšia na svete ... ak by si chcela zredukovať hlučných susedov, stačí sa nasťahovať na najvyššie poschodie, chytiť si nejakú dobrú spolubývajúcu a myslím, že by si isto neľutovala
a keby si nechcela byť úplne sama, tak by som ťa zobrala toť za intráky na Medlánecký kopec a bolo by ti fajň
Bol som na 2 intrákoch a ako čítam, tak to mám asi mega šťastie na spolubývajúcich, ale už mám tretieho a vždy to bol vpohode týpek s ktorým sa dalo dohodnúť teraz som na Purkyňkách, čo tiež nie je "najslušnejśí" intrák a nemám sa na čo sťažovať a čo sa týka tých akcii tak pokiaľ nechceš, nemusíš, jednoducho budeš ignorovať, Ak chceš mať fakt kľud, by bolo dobré si zistiť nejaké info o chodbách(ktore su najkludnejsie) a tam sa ubytovať. Nemám skúsenosti s bytmi, ale podľa mňa je lepšie si prvým rokom vytipovať partiu s ktorou by si na byt šla a potom sa snimi dohodnúť
Také pocity som mal aj ja. Či ísť študovať do inej zeme, alebo nie. Nakoniec som sa rozhodol ísť tiež do Brna a teraz to neľutujem. Boli chvíle, kedy som to už chcel vzdať, lebo platiť podnájom, pracovať, študovať, šport. aktivity.. keď sa ti to spojí máš z toho mravenište. Nie som typ človeka, ktorý sa opiera na rodičoch, všetko sám! Je to ťažké, ak to všetko robíš. Ale, vieš že študuješ čo ťa baví. Na tvojom mieste, ti radím, aby si dála šancu študovania v Brne. Veď to mesto je také pekné.. Veď študentský život nájdeš len v Brne, hh. A prečo práve intrák? Podnájom ťa výjde lepšie, mňa to vyšlo lacnejšie. Len v byte ste viacerí hhh. Uvidíš, ak presedláš do inej časti zeme, do iného mesta.. začneš vnímať veci inač, vždy niečo nové ti dá veľa. Aspoň z mojej strany. Takže, študuj v Brne! A pracuj! A športuj!
Rozhodnutie je na tebe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a keby si nechcela byť úplne sama, tak by som ťa zobrala toť za intráky na Medlánecký kopec a bolo by ti fajň
Rozhodnutie je na tebe.