chcela by som sa vas opytat, ake su internaty v Trnave. Chystam sa tam ist studovat tento rok ale hovoria ze su tam otrasne internaty - bez internetu, kupelne a Wc na chodbach a podobne.. Dakujem za odpoved
aha a neviete ktory internat je taky najlepsi? idem studovat na ucm, a vravia, ze najlepsi je ten stu materialovotechnologicka, ibaze tam beru len 60 ludi z ucm...
a inak, ani neviem kedy otvaraju ten za UCMkou...neviem ci je uz dokonceny...ale ak hej, tak urcite ta supnu tam...si myslim..lebo to je UCMky intrak...
ja som mala ist tiez do TT na STU materialovo technologicku a ten intrak je ževraj dost fajn, no nakoniec idem na STU do BA a dostala som intrakm, ktorý ked som zbadala nie som moc nadsena, sprxy hrôza
mno dobra diskusia..ja si akurat vyberam ci UCM v TT alebo Trnavska Univerzita...viem ze trnavska ma perfektne internaty v jaslovskych bohuniciach bo kamos tam chodi ale ja pojdem skor na tu UCM a to presne nevie...ale prvy rok by som chcel isto internat..predsa je to len lespie preto ze su vsetky info pokope a lahko sa vsetko zhana
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a inak, ani neviem kedy otvaraju ten za UCMkou...neviem ci je uz dokonceny...ale ak hej, tak urcite ta supnu tam...si myslim..lebo to je UCMky intrak...
Dokonalé intráky, 1GB pripojenie do internetu, sprchy, hajzle všetko na izbe...