chcel by so sa spytat ci niekto nevie ci existuje internet na notebook cez kartu ale bez viazanosti ...lebo vsade co som cital su iba s viazanostou...len ja ten internet potrebujem iba na par mesiacov a to sa neoplati davat net so zmluvou..dakujem
Hmmm kvoli intraku abo dacom utakemu? A zatial som nic take nenasla lebo tie nety na notasy su na viazanost a este k tomu obmezdene datovo...proste totalne nevyhodne
internetova kaviaren ju v omto rpiapde vyjde lacnejsie...skoda, ze nemate v meste takeho poskytovatela ako my...sice sa zaplati za zavedenie internetu ale potom mas mozunost bud KREDIT - preplatis si 250 500 alebo 1000 kreditov (silan prevzadka 1kredti=1MG slaba 1kr=0,5MG) alebo si dame paucal ale to ej tak ze ked nezapaltis zan na dalsi emsiac tak ti nejde net ale nezrusia ta ani nic od teba nechcu...proste nekupis si kredity abo nezapaltis pausal an dalsi mesiac, nefunguje ti net a ked to zas zapaltis zas ti ide bez nejakych financnych sankcii....proste ked chces zapaltis ked nie enchas tak atd...
myslim, ze cez T-com sa da .. len je drahsi ... cca 30 eur na mesiac //a mas tam asi 2GB volnych dat// staci potom len vypovedat zmluvu ... s dvojocnou viazanostou je to o polovicu lacnejsie ... tiez som urgentne na par dni zhanala net , riesila som to tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov