Chcela by som sa opýtať,či máte niekto skúsenosti s internetom od vyššie uvedených mobil. operátorov, myslím skôr net v notebooku. Sú s tým problémy? KOľko vychádza cca na mesiac?..Mohla by som požiadať o takýto internet aj od operátora,kde nie som klient
My máme od T-comu. Platíme cca 20 eur mesačne a ide celkom v pohode. Až na to, že ked máme problém, tak technici to riešia rýchlosťou slimáka a niekedy sme bez netu aj 2-3 týždne kým oni niečo vyriešia.
mal som od orangeu asi pred rokom aj niečo, nato že to išlo cez 3g sieť som sa sťažovať nemohol, rýchlosť v pohode len som si musel odpustiť sťahovanie keďže bol obmedzený (mal som tam 5,5GB mesačne za niečo cez 20 eur), s výpadkom problém ani raz nebol
My sme mali od Orangu taký modemový obmedzený...Nikdy nikdy nikdy nikdy viac....Pokazil sa nám modem,vraj ho do 2 týždňov opravia.Prd...vrátili ho po 2 mesiacoch.A márne sme tam 1000x volali,oni furt že je v oprave....
ja mam od orangeu a mesačne to vychadza 15€, asi prve tri mesiace občas blbol, ale teraz už všetko v pohode ako ma isť, vo firme sme nechali od t-mobile ale už je tam mesiac krabica a všetko okolo toho namontovane veduci furt vyvolava do t-mobilu a nie a nie to spustiť, cenovo vychadza tušim rovnako a je vraj rychlejši, ale viaceri znami sa na to sťažuju, časte vypadky a ked volaju do t-centra tak nič tam neporiešia
pod pojmom net v notebooku maš na mysli doma wifinu alebo chceš mobilny net? lebo mobilne su inač nejako obmedzene na data tušim a ked prešvihneš data, tak sa nedoplatiš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Tieto internety sú datovo obmedzené aby si potom vedela.
A pozri si pokrytie.