Pomaly nám končí zmluva o pripojení na internet (t-mobile) a rozmýšľali sme o zmene. Preto by ma zaujímalo, cez koho ste pripojení vy, koľko platíte mesačne, aká je rýchlosť, či je obmedzený, či mávate výpadky, atd
ja mam ISPER a vypadok som nemal uz dobry rok a pol. Mozno daky chvilkovy inak nic strasne. Su ochotny i ked jeden problem som s nimi mal, ale to nestoji za rec.
mame Magio 2, ale neplatime skoro nic... a je na to pichnutych 8 ludi za nejaky poplatok... niesu to ziadny downloaderi takze rychlost ovplivnia minimalne ...rychlost DL 1,2 mb/s UP 300 kb/s ... som s nimj spokojny
Antik, okolo 500Sk mesačne, výpadky osobne nemám skoro nikdy, je to optika, na PC mám zadarmo a legálne od nich internetovú televíziu, rádiá, webkamery atd.
zalezi na tom, na co internet pouzivas, na co by si ho potrebovala. pri internetoch nie je najdolezitejsia rychlost, ale aj otvorenost portov, vlastnosti IP adresy, expiracna doba pri verejnej dynamickej IP a pod...
Vyskusal som okrem fibernetu od orangu vsetko a mozem povedat najvacsia spokojnost s Upc Chellom. Najvyssia rychlost za najlepsie ceny. Poruchy ani vypadky som nemal ziadne mozno v noci ked som spal Velkou vyhodou je, ze sa nemusis viazat a aj tak mas velmi dobre ceny a aj vstupna cena za zariadenie a instalaciu je este rozumna. Nie ako v orangi 10 litrov na Sk len za zariadenie. Su vadny asi. No a este jedna vec, ked sa aj zaviazes a chces skoncit skorej povedzme hned po par mesiacoch tak zmluvna pokuta je len smiesnych 44 eur oproti ostatnym providerom. A vsetko mas neobmedzene, rychle a kvalitne. Ja som platil za program upc fiber power 10 len 16 euri mesacne a mas 10240 kbit/s download a 1024 kbit/s upload neobmedzene. Neni o com a nebudem menit. Nadmieru spokojny a nic lepsie nie je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Rychlost připojení k internetu: 40,604 Mbit/s
Rychlost stahování dat: 5,1 MByte/s
...ako vidíte na rýchlosť sa nestažujem