v čom môže byť chyba, ak mi začali ísť len stránky Birdz, Pokec ( a ostatné slovenské väčšinou) a napr. ytb.. A nejde mi pripojiť sa na QIP (aj ICQ), nevyhladá mi to Facebook.. ? Ukazovalo mi to najprv, typické, že nenašlo stránku bla
@Tommyhot nepomohlo. OS je jedno aký mám, u mňa chyba nie je. A pozerám, že @Cocca-colla je tiež z Trnavy, takže asi to bude náš lokálny problém (možno iba chyba u ISP)
@George90 OS som chcel vediet preto, aby som jej vedel poradit ako nastavit DNSka... Chyba moze byt kdekolvek, ak ale niektore stranky idu a niektore neresolvne tak je to zvycajne DNS. Btw skusali ste zadavat stranky ako IP adresy a nie ako hostnamy? Ci nejde to ani tak?
@Tommyhot Firefox nedokáže nájsť server www.network-tools.com. Ale ono to asi bude tým ISP, včera som sa im nedovolal ani na jedno číslo, asi 4 hodiny nešiel net vôbec. Potom normálne nabehol, dnes zase nešli len niektoré stránky (väčšinou zahraničie), potom to zas vypadlo úplne na pár minút... Ale dík za ochotu.
@George90 SWAN? to si mohol hned povedat.. To su suflikanti najhrubsieho zrna, aj tu v nitre stoji za hovno. Ich DNS nula bodov, siet pada kazdu chvilu a support? Ziaden
neviem či je to dobre vidieť..ale toto mi vyhodí po zadaní www.facebook.com ..ostatné nehovorím, to mi sekne celá Mozzila a ukáže potom že stránku nenašlo ..
@George90 aj ja mám Peem, optiku.. tak môže to byť tým... Hmm.. hajzli,ale na svojej stránke o žiadnej poruche.. a ja ten internet ptorebujem aj kvôli škole
@Tommyhot počula som niečo také..ale tak ja som s netom od nich spokojná. Download aj upload je super, toto sa mi stáva výnimočne, teda vlastne prvýkrát mi toto robí
@George90 hm.. na icq ťa to pripojí? lebo včera mi od rána nešiel net.. volala som aj iným čo majú Peem a že im nešiel. Pritom mi ukazuje, že je pripojený
@Tommyhot no ako to tak sledujem, mám pocit, že to tu dopadne rovnako. ale čo ma najviac štve, že nemám na výber, ADSL na týchto starých linkách nepobeží, optiku tu nemám ale kompenzujem to s tým, že v BA na byte chytám bezdrôtový otvorený net a ešte k tomu so slušnou rýchlosťou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
sweet.im,to su emotikony do icq a pod. a to ked si stahovala tak sa ti to natavilo ako domovska stranka
@Fxx nie je to domovská stránka..viem kedy si ju nastavím a kedy nie.. proste mne to vyhodí ak chcem niečo vyhladať alebo čo..
Neviem či je to chyba môjho poskytovateľa interentu alebo čo.. ale serie ma to
@Tommyhot fú..tak to neviem či by som si dokázala zmeniť..ale ak by si mi to vedel dobre popísať..
» www.mediacollege.com/computer/networ...
neviem či je to dobre vidieť..ale toto mi vyhodí po zadaní www.facebook.com ..ostatné nehovorím, to mi sekne celá Mozzila a ukáže potom že stránku nenašlo ..