Tak ten môj je des a hrúza síce je neobmedzený ale strašne pomalý a stále mi nahadzuje, že sa nemôžem dostať na net tak musim resetovať router ale neviem kedy prechádzame na optický kábel (keď uplynie istý čas a skončí nám zmluva) tak snáď to bude lepšie i keď neviem či je T-com schopný toho aby dačo fungovalo ako má
Máme (neobmedzený) Magio internet od T-comu a netvrdím, že nevypadáva, ale nebýva to často (a väčšinu vypadávania spôsobujem aj tak ja, keď sťahujem cez torrenty - dodnes som nezistila, prečo), takže sa nesťahujem. A aj rýchlosť máme slušnú.
Mam T-Madzentovy Turbo2+ . . . zle natahane kable, servis trvajuci mesiac-dva, a bordel vo fakturach (v reklamacke konci kazda druha) . . . inak spokojny. Su miesta, kde je zazrak ze je tam natiahnuta elektrina a nie este internet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Nemáš náhodou Oravanet? (asi nie, ale tak... Ten vypadával jedna radosť...
50mb/s download
40mb/s upload
20€ / mesiac
ak sa tu niekto na to stazuje tak to bude zrejme tym ze ma na kokot nastaveny router
a vypadok? ked som odjebal kabel omylom
--
Ma niekto skusenosti s RadioLan?
» www.radiolan.sk/...