Máme PC aj notebook. Potom máme modem a wifi ,,skrinku" notebook ide na wifi a z modemu ide kabel do wifi a odtiaľ do PC. Prečo mi ide aj na NB aj na PC strašne pomaly net? Keď dám zmerať rýchlosť na DSL je niečo cez 2000 aj keď su obidve zapojené, na
@lamalama ty vole co je na tom blbost? dsl.sk vyhodnocuje rychlost netu v kbps...cize 2000 kbps = 2mbps (spravne by to malo byt Kb a Mb ale sak chapeme sa) = turbo 2
@kosmiklove - to je na tom blbost ze ked mas taku rychlost tak birdz,pokec.... by to malo zvladat v pohode (teda ak vela nestahujes) teda aspon zatial pri takej rychlosti mne islo vsetko v pohode Uz vies?
@kosmiklove ok mne sa to nestalo -aj ked je pretazeny tak mne ide dobrou rychlostou alebo neide vobec a je tam napisane ze predtym sa to nestavalo tak asi by bol zrazu stale vytazeny a do vtedy by nebol vobec ...ale mysli si co chces mne to je tak jedno ja viem o tom svoje
@lamalama ten tvoj nick sa presne vystihuje ja nehovorim ze net je pretazeny ale server na ktorej je webova stranka...ak ide stranka pomaly tak net mozes mat aky chces...rychlost stranky ta proste nepusti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@kosmiklove potom kde je problém?