Čo si myslíte o spoznávaní ľudí na internete a komunikácií s nimi? (Mama tvrdí že mám málo medziľudských vzťahov a toto je príde ako dobrý spôsob vytvoriť si ich
hlavne netreba byť naivný, ktovie kto sa skrýva za dákym profilom pekného násťročného chlapca? (hehehee zniem ako moja matka
A neviem či je to práve najvhodnejší spôsob, keďže je to fakt len cez internet- takže tam veľa medziľudskej interakcie nie je, okrem písaného slova.
Inak je to podľa mňa celkom sranda, ak neberieš všetko vážne a vieš dobre reagovať (písomne).
Potom je už vyšší level- stretnutie sa s daným človekom, ale pfff, o tom už tak veľa neviem Ale je to adrenalín, povedala by som
ja som si na skype našla pár ozajstných kamarátov z čiech ku ktorým chodím dva trikrát do roka na návštevu
a nevymenila by som ich za nikoho iného z môjho prostredia
Internet je niečo dosť neosobné, nevieš vlastne ako sa cíti ten druhý, čo je okolo neho, kto je... je dobrý na vymieňanie info. Skutočné dôverné priateľstvá fakt môžu vzniknúť len naživo. :letim:
tu nejde o internet ako taký, ale o ľudí.
treba natrafiť na tých správnych, a keď sú ľudia správni,je v podstatne jedno, kde ich spoznáš.
jasné, že to je risk, ja som ale na nete spoznala veľa ľudí, ktorých som teraz rada že mám.
takže, to je prípad od prípadu rôzne...ale tak, prečo nie?
ešte som zabudla dodať, že ale ak chceš spoznávať ľudí, tak cez net ich len spoznať, a aby to boli fakt kamaráti, musíš sa s nimi aj stretnúť naživo, teda aspoň u mňa to tak funguje. kým ho poznám na nete tak to je len človek z netu, keď ho poznám osobne až vtedy ho registrujem ako reálnu osobu
ja uprednostňujem reálny život, kontakt zoči voči, je omnoho lepšie ako sedieť pred počítačom ...nevidíš jeho...jej mimiku, ako rozprava..ako sa správa s inými okolo vás
@slvsb aj ja by som to radšej riešila v real live, ale ja si akosi nedokážem nájsť priateľov a nedokážem sa stretávať s novými ľuďmi pretože tých väčšinou spoznávaš cez kamarátov, ale problém je v tom že ja nemám veľa kamarátov (1 a ten je rovnaký ako ja )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A neviem či je to práve najvhodnejší spôsob, keďže je to fakt len cez internet- takže tam veľa medziľudskej interakcie nie je, okrem písaného slova.
Inak je to podľa mňa celkom sranda, ak neberieš všetko vážne a vieš dobre reagovať (písomne).
Potom je už vyšší level- stretnutie sa s daným človekom, ale pfff, o tom už tak veľa neviem Ale je to adrenalín, povedala by som
Podľa mňa je to fajn, môžeš spoznať aj ľudí z iných krajín a tak, ja som si vďaka internetu našla pár fakt dobrých kamarátov
Ale aj veľa fajn ľudí
A ešte Josh
a nevymenila by som ich za nikoho iného z môjho prostredia
treba natrafiť na tých správnych, a keď sú ľudia správni,je v podstatne jedno, kde ich spoznáš.
jasné, že to je risk, ja som ale na nete spoznala veľa ľudí, ktorých som teraz rada že mám.
takže, to je prípad od prípadu rôzne...ale tak, prečo nie?