@gabushka to nás tiež až teraz to tak ťahá.. možno že raz.. možno, že až o štyri roky ako to máme naplánované. vlastne kvôli nemu som prehodnotila celú svoju budúcnosť, čo v tejto chvíli pochopí len on, ale som rada. a možno príde už na Vianoce.. síce možno si myslel, že len žartujem, keď som mu to povedala. .. čo narobíš
Hm... Keď od tých najdlhších (dva roky a rok a pol) odrátam čas, čo sme sa spolu tak nejak nebavili... Najdlhšia taká, čo sme počas celého toho času stále v kontakte, bude asi cez rok a 4 mesiace A čo nám bráni v stretnutí? Ehm... nechám tak
asi rok a pol sa poznám s jedným dievčaťom len z netu... a minule ma rozosmialo, keď povedala, že z jej 400 priateľov na Facebooku som jediný, ktorého nepozná osobne
5 rokov najdlhsia a trva doteraz , v podstate sa ani nechceme stretnut, pisanie nam staci..... vecer dame rec o tom kto mal aky den, kto co bude riesit, bavime sa o vsetkom..... je to fajn ... kedykolvek sa niekto potrebuje vyrozpravat, druhy je prakticky po ruke
no trvá to už nejaak cca 2 roky to budú niekedy na konci augusta
a čo nám bráni?.. neviem, asi tých 200km, ale to by sa dalo v pohode, keby sa chce
a myslím, že sa stretneme tak za dva roky ked pojdeme do BA do školy lebo nejak po stretnutí ani netúžim a myslím že ani on nie.. takto je to úplne super, a môžme si písať fakt o čomkolvek, nikdy sa nenudíme a píšeme si dosť často nie len sem tam.. sakra!neska som mu mala napísať
tak najdlhšie si píšem s jedným chalanom.. 6 rokov (plus-mínus)..a stretli sme sa po 5 rokoch..čiže minulý rok na festivale a bolo to úplne fantastické..toľko objatí od neho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Aj ked.
Nie je to hovadina!
Pokiaľ sa nestretavaju.
A aj ked sa stretavaju je to hovadina.
Teda pokial sa výdaju nejako málo
A pokial sa nevydaju vobec je to max hovadina.
inťérnetovie známosci mán len 2, a s Tiš som sa už stretou... čiže Ty si známosť najdlhšia s kerou som sa nestretou
Už sú to tri roky a bráni nám v tom to, že bývame ďaleko. =D On je z Izraela. =D
a čo nám bráni?.. neviem, asi tých 200km, ale to by sa dalo v pohode, keby sa chce
a myslím, že sa stretneme tak za dva roky ked pojdeme do BA do školy lebo nejak po stretnutí ani netúžim a myslím že ani on nie.. takto je to úplne super, a môžme si písať fakt o čomkolvek, nikdy sa nenudíme a píšeme si dosť často nie len sem tam.. sakra!neska som mu mala napísať
3 roky s Dánskou kamarátkou