pridavajte videa vasich oblubenych len by som poprosil okrem maestra Meliska tomu uz nech je zem lahka kazdy sme ho poznali no bohuzial uz to ma za sebou no takze idem prvy toto ste mozno viaceri nevideli este druhe video fetaka Dusana ktory uz vlastne fe
@qwer28 ruza , laco a treba sebe vypic a zic su snad uz svetoznami a poznam aj jolandu a plaminka ale nejak nemam naladu nikdy si pozriet tie ich dlhe videa
@maugly jj aj mna sak ludia su jebnuty asi ho niekto nevidel ale pol roka co byva tam kde on a uz napisal vtedy ze nezije ja som to tiez nasiel nedavno to video
@candy36 tak to netusim kde zijes potom @77hanes77 sak ja chapem ale aj tak nema 15 rokov aby plakala ze sa z nej niekto smeje vobec mi jej neni luto zasmejem sa a hotovo
@acvd43xa7w toto som nepoznal a nevim ci sa mam smiat alebo plakat s toho
@qwer28 tak to zijes este niekde vo vyspelom kraji ked ich poznas iba 6 ja poznam malo ludi a iba z nich by bolo o moc viac adeptov vratane mna ked som najebany
@kitty7 podla mna je prave toto najlepsi humor humor z ludu ci na com sa mame smiat na trapnych americkych alebo este horsie nasich komediach ? nehovorim ze vsetky su zle ale iba asi tak 90%
@36 ty iny ako neinteligentny humor ani nepoznas, co? americke komedie su tiez trapne, ale smiat sa na tom, ze niekto nieco nevie alebo popletie je vrchol. vrchol hluposti a trapnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
inak toto je tiez super
sa o nom rozpravalo ze umrel
» www.mojevideo.sk/video/1e735/meg...
Čo mi je ľúto, že si z nej teraz každý robí srandu vďaka tomu ...
plus este ako typek volal na zakaznicku linku telekomu ci coho, ze mu nejde net, ale nechce sa mi to hladat
a este dalsie, ja si nespomeniem, ja taketo veci nemam rada, ale kamarati to furt pustaju
@77hanes77 sak ja chapem ale aj tak nema 15 rokov aby plakala ze sa z nej niekto smeje vobec mi jej neni luto zasmejem sa a hotovo
@qwer28 tak to zijes este niekde vo vyspelom kraji ked ich poznas iba 6 ja poznam malo ludi a iba z nich by bolo o moc viac adeptov vratane mna ked som najebany